úterý 24. března 2020

Stk litovel

Praze, přilehlých obchodních a průmyslových zónách. Benzina, která v Česku provozuje největší síť čerpacích stanic, spouští novou mobilní aplikaci. Ta má usnadnit mytí auta v myčce.


Naše společnost Vám nabízí jen ty nejkvalitnější služby v oboru mytí aut. Neváhejte a využijte našich kvalitních služeb, které realizujeme s využitím moderních . Mobilní mytí aut - umyjem.

Důvod proč jsme vznikli, je vytvářet radost výsledkem ale i systémem naší práce. Věnujeme se prémiovému čištění. Myčka kol na pronájem i prodej.


Nepochybně výhody mobilní myčky uvítají autobazary, půjčovny aut , transferové společnosti, autoservisy, ale také i maminky na mateřské . Parní myčka je novinka v bezdotykovém ručním mytí aut. Zajistíme autofólie, polepy aut , bezpečnostní fólie. Ochraný nástřik podvozku pro dlouhodobou ochranu proti korozím, speciální mytí podvozku, čištění a . V Praze funguje mobilní myčka a lidé, kteří nebydlí zrovna u. Británii, kde je mobilní ruční mytí aut nejpoužívanějším způsobem čištění vozů.

Ekologické mytí je šetrné k přírodě. Naše používané prostředky nezatěžují životní prostředí a jsou . Napište nám nebo zavolejte. Nebo přijeďte k nám do provozovny. Používáme převážně profesionální a ekologické přípravky od značky Chemical Guys. Jsme inovativní společnost Maxdrive s. Vaše vozy se 1 nasazením, MAXimálně kvalitně a profesionálně, provádíme mobilní parní čištění.


Máte špinavý automobil a nechce se vám s ním do myčky ? Máme pro vás skvělou možnost mobilního mytí aut , díky které můžeme umývat auta prakticky . E-shop,informace, přehledy a recenze běžných i ručních myček automobilů v České republice i zahraničí. Parní ruční mytí auta je proces čištění exteriéru a interiéru vozu pomocí páry. Pára je neodmyslitelnou součástí úklidových služeb díky . Proč jezdit na myčku , když myčka přijede za Vámi. Umyjeme vám vaše auto přímo u vás před domem, firmou či na zelené louce. Nepotřebujeme od vás vodu.


Dnes ušetříte 2Kč díky slevě. Ruční mytí, Čištění interiéru. Mycí linky, ruční mytí aut , mycí box, tlakové myčky a automyčky to vše zajišťuje firma.

Mytí aut u Vás doma, před kanceláří, zkrátka kdekoli si budete přát. Automyčka, která přijede za Vámi. Radlická 22 Praha Nové Butovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...