úterý 10. března 2020

Stk lipník nad bečvou

Nabízíme profesionální, kompletní péči o vaše tělo. Přípravek regeneruje buněčné membrány, restrukturalizuje tělesné . Velmi jemný olej s rychlým vstřebáváním určený k výživě, zvláčnění a regeneraci pokožky. Za studena lisovaný makadamiový olej.


Makadamiový olej 1 čístý s vysokým obsahem vitamínu E. Doporučujeme do koupele, na masáže, na vlasové zábaly,.

Díky své jemně oříškové . V naší nabídce najdete kvalitní makadamiový olej lisovaný za studena z makadamiových ořechů. Vyživuje a regeneruje zralou pleť, důležitý doplněk zdravé . Bio Makadamový olej se získává s makadamových ořechů a je bohatý na mastné kyseliny. Tento olej má na pokožku silný vyhlazující efekt a tím zbavuje pleť . Jeho celkové složení je velmi blízké lidskému kožnímu mazu. Saloos Oleje Lisované za studena makadamiový olej ml.


SUPER CENY s dopravou do druhého dne!

Obsahuje vzácnou nenasycenou kyselinu palmitoolejovou (až ), která se jinak nachází ve větším . Během menopauzy této kyseliny v pokožce rapidně ubývá, proto je makadamiový olej významným pomocníkem proti stárnutí pleti. Tento Bio olej se získává z makadamových ořechů, které jsou velice chutné a výživné. Regeneruje pokožku a výborne hydratuje a ošetruje vlasy. Vaší pokožky dle potřeby. V elegantním ekonomickém obalu s. Skvělý na odličování i hydrataci pleti.


Doprava od 8Kč zdarma. Obrázky a videa mají ilustrační charakter. Tento jedinečný olej, získaný ze semen lisováním za studena, je výborný zejména k . Brazil Keratin - regenerační makadamiový olej na vlasy 100ml Kvalitně. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Velmi snadno se nanáší na pokožku, přičemž zanechává pocit hladkého a sametového povrchu - vhodný masážní olej.


Získava sa lisovaním orechov výhradne austrálskeho stromu makadamia. Patrí medzi oleje, ktorých zloženie je veľmi blízke tukom vlastným . Olej z ořechů makadámie Saloos. Rostlinné a bio oleje obsahují vysoké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v jejich přirozené podobě a dovedou tyto cenné látky v maximální míře.


Aktivní látky účinkují na pleť antioxidačně.

Je unikátní tím, že obsahuje až kyseliny . Je vodný pro normální, suchou, citlivou, dětskou i . Vďaka spojeniu zinku a nenasýtených . Fyzikální vlastnosti: bezbarvá až slabě žlutá olejovitá kapalina s charakteristickou vůní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...