pondělí 30. března 2020

Stk praha 8

Otevřeno po – pá, – 17h I Měření emisí v areálu I Bez nutnosti objednání. Tato stanice technické kontroly akceptuje pouze hotovostní platby. Srovnání cen STK v okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba STK MYNOS, Petr Douša, Pronto STK. Objednávka na stk a emise - zajistěte si termín telefonicky: Tel. Nabízíme vám své služby v oblasti provádění technických prohlídek, technických kontrol .

MYNOS, STK , emise, ruční mytí, pneuservis, automyčka, autoskloservis, restaurace. Stanice technické kontroly, STK - idatabaze. Malý soukromý autoservis na Praze poskytující servisní služby - včetně zajištění STK - pro všechny značky vozů za rozumné ceny. Vítejte na stránkách naší firmy. Autosklo MYNOS STK s provozovnou na Střížkově v Praze 8. Antonín Indra Čimická STL s. Přehledný seznam STK v celé ČR.


Najděte na mapě nebližší stanici technické kontroly.

Opravy a výměny autoskel. Likvidace pojistných událostí . Další informace: magistrat. Motorova-a-pripojna-vozidla. Nechcete trávit čas vyřizováním a přípravou na STK ? Vyprší již brzy Vašemu automobilu STK , a Vy nemáte čas ani chuť kontrolu zajistit sami?


Chcete zařídit STK na Váš automobil bez komplikací? UPOZORNĚNÍ - pokud vlastníte osvědčení kontrolního technika ( STK ), rozšíření o emise získáte. Teoretická i praktická výuka probíhá v prostorách DEKRA CZ a. STK provádíme pro níže uvedená motorová či nemotorová vozidla: M- osobní. STK v době 7:- :0 případně 15:- 16:30.


Kompletní prohlídka Vašeho vozu před STK za 40- Kč . Praha -Vysočany Česká republika. Tento článek již není zveřejněn. Nově zprozdředkování STK během jednoho dne.


Jako bonus získáte provedení technické kontroly v nezávislé STK a měření. V areálu nákladní STK je také stanice . Připrava Vašeho vozidla na STK u Pneumráček PRAHA 8.

Jsme stanice technické kontroly, nabízíme tyto. Popis: Technické údaje Provoz . Jednou a opravdu naposledy jsem vyuzil sluzeb mistni STK , kde mi byl technikem poskozen vuz. Zdravím, Mám Yamahu FZrv. Potřeboval bych zajet na STK , bohužel nemám DB killer ve výfuku, a obávám se, že bych kontrolou . Všechny informace o produktu Mobilní telefon STK Life , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze STK Life 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...