úterý 28. dubna 2015

Jäähdytinneste värit

Jäähdytinneste värit

Niiden värien mukaan pelataan. Pelkän värin perusteella oikeaa jäähdytinnestettä ei kuitenkaan voi valita, sillä eri valmistajilta löytyy samalla väriaineella merkittyjä ja silti . Eri värit helpottavat niiden erottamista, mutta pelkän värin perusteella ei voi valita oikeaa jäähdytinnestettä. Jos jäähdytinneste ei kierrä, voi moottori ylikuumentua ja pahimmillaan leikata.


Jäähdytinneste värit

Propyleeniglykoli voi olla myös esimerkiksi oranssin väristä. Hondan alkuperäisen jäähdytinnesteen väri on sininen. Helpoimmalla pääsee kun lisää sitä alkuperäistä, kun sen hinta on suht järkevä. Eri jäähdytysnesteiden sekoittaminen keskenään. Valitse sivuiltamme autoosi oikea tuote!


H (konsentroitu liuos): 7. Febi JÄÄHDYTINNESTE GSININEN. Motonetista löydän kattavan valikoiman erilaisia jäähdytysnesteitä huippumerkeiltä, kuten Neste, Glysantin, Motul ja Motox. Suurin osa markkinoilla olevista . Jäähdytysnesteitä on nykyisin montaa väriä ja montaa laatua. Erivärisiä nesteitä ei saa sekoittaa keskenään, joten tarkista autostasi nesteen väri ennen ostosta.


Väri ei ole varma jäähdytysnestetyypin tunnistamiskeino, sillä eri valmistajien. Jäähdytineste 1 - Vihreä K-FIX -1 jäähdytinneste. Väri on todennäköisesti peräisin väriaineesta, joten sillä ei sinällään ole mitään merkitystä. Se voi toki olla tunnistamisen ja valinnan . Se on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa yleismaailmallisen kattavuuden ja eliminoi sekaannukset eri värien ja koostumuksien kanssa. Lähtökohta on kuitenkin, että eri perustyyppejä ei pidä sekoittaa, ja siksi väri on hyvä apuväline nestetyypin valinnassa.


Alkuperäinen neste punaista jotta onkohan värillä väliä. Ostin tänään saudin ja säikähdin sen nesteen väriä kun ajoin auton . Voinko siis huoletta vaihtaa autooni tavalliset jäähdytinnesteet ? Tämä neste on punaisen väristä ja jos sitä sekoitetaan vihreisiin tai sinisiin . Vuotava jäähdytinneste on ympäristö ja terveysriski, mutta se on myös. Joissakin tapauksissa värillä on väliä, koska sen avulla valmistaja on voinut määritellä . Pakkasneste on kirkkaan väristä , tahmeaa ja haisee imelälle ja on . Zero Propylen 10L myrkytön jäähdytysneste.


Zero Long Life 10L jäähdytysneste. Kävin marmorilta hakemassa vastaavaa, mutta . Carlake jäähdytinneste lila : Suojaa autojen ja koneiden jäähdytysjärjestelmiä. Värillä on suuri vaikutus, jos kysymyksessä pakkasneste eli jäähdytinneste.


Tärkeintä on muistaa punaiseen ei saa sekoitaa muita värejä. Кätevä sovellus auton varaosien ostamiseen. Vihdoin Suomessa – vedetön Evans- jäähdytysneste. Kysymys: Merkitseekö Evans-jäähdytysnesteen väri jotain eroa tämän nesteen koostumuksessa?


Tarjoamme valtavan valikoiman OEM-laadun kaikenlaisia . Citroenin merkkihuolto vastaa, että keltainen ja punainen jäähdytysneste ovat mahdollisia, mutta paras ratkaisu on Citroenin alkuperäinen jäähdytysneste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...