pátek 10. dubna 2015

Lenovo servis ostrava

Provádíme komplexní služby automechanické, garanční prohlídky, generální prohlídky . Učební obor se zaměřením karosář - opravář karoserií silničních motorových vozidel. Autoklempířství Vladimír Trendl. Specialista na ochranu karoserií.


Jsme profesionálové v ošetření podvozku karoserie a ošetření dutin vašeho vozu. První kontakt telefonicky nebo e-mailem Požadavky: vyučen v oboru automechanik nebo autoelektrikář praxe v oboru vítána zkušenosti s opravami nákladních .

Povolání: Karosáři a autoklempíři. Pracovní poměr: plný úvazek. AUTOKLEMPÍŘ BRNO – PETR ŠKVAŘIL - Provádím opravy karoserií osobních i užitkových vozů a autoveteránů.


Nabízím drobné mechanické práce a . Autoservis ve Šlapanicích u Brna. Náš specializovaný tým v . Klempířské a lakýrnické práce, lepení autofólíí, oprava skel aut. Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno.

Právě teď nabízíme celkem volná místa práce na pozici autoklempíř v brně (práce brno ). Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Nabídka práce autoklempíř ve firmě Porsche Inter Auto CZ spol. Klikněte pro nabídky práce na pozici autoklempíř. Pošlete svůj životopis a. Jobs Contact Consulting, s. Web: autolakovna-videnska.


Práce - AUTOKLEMPIR BRNO inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Brno , okres Brno -město.


Ahoj, hledám kvalitního a zároveň cenově odpovídajícího klempíře. Znáte někoho takovýho v okolí Brna ? Jedná se mi o vyvaření a drobnější . Kontaktujte nás na e-mail. V naší autodílně Vám provedeme běžné autoklempířské práce, včetně dodávky náhradních dílů,.

Společnost zabývající se renovací historických vozidel a výrobou. Požadujeme: samostatnost, praxi v oboru, chuť osobně růst. Opravujeme vozidla Škoda, Audi,. Odtah vozidla, kompletní autoklempířské a lakýrnické práce.


Zajišťujeme opravy karoserií. Rovnací stolice, mechanické práce, . Prohlédněte si aktuální nabídky volných pracovních pozic. Poradi mi nekdo dobre klempířství v brne?


Roční bonusy dle předpisů společnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...