pátek 24. dubna 2015

Kalfas

Coyote Glykosol rozmrazovač skel se škrabkou 3ml. SHERON startovací sprej 3ml. Můj názor a zkušenost: již několikátou zimu neškrábu okna.


Rozmrazovač skel ve spreji pro rychlé odstranění námrazy, sněhu a ledu ze skel. Sheron cockpit sprej pomeranč 400ml.

Rychlý a účinný přípravek na odstraňování námrazy určený pro vnější použití. Na skle zanechává ochranný film, který zajišťuje. Přípravek pro snadné odstranění sněhu, ledu a námrazy ze skel.


Rychle a efektivně odstraňuje led a námrazu ze. Inspirujte se našim návodem na skvělý rozmrazovač , který si namícháte sami doma. Pak, když mráz udělal své, jednoduše nastříkejte sprej na čelní sklo.


Loni jsem si pořídil vedle kvalitní škrabky také rozmrazovač skel ve spreji.

Postupně mě přestalo bavit škrábat skla - sprej to vyřeší rychle za mě. Poháněcí plyn dusík zaručuje funkčnost i při podchlazení na -°C. Snadno se aplikuje a brání dalšímu zamrzání. ROZMRAZOVAČ SKEL sprej , 6ml platné do: 3. Pro rychlé rozmrazení zamrzlých skel , světlometů a zpětných zrcátek automobilů. Okamžitě odstraňuje námrazu a led.


Má výborné čistící účinky a zabraňuje . Stačí pošplíchat a led jde dolů. Sonax rozmrazovač skla , sprej 3ml. Ale mnohem komfortnější a účinnější je speciální rozmrazovač skel ve spreji. Na zdlouhavé ranní odmrazování čelního skla po nastartování auta a zapnutí . Rozmrazovací sprej na skla a zámky aut - objem 5ml, zamezuje tvorbu nového ledu. Také vás tak rozčiluje škrábání namrzlého předního skla i dalších oken auta?


Varianta rozmrazovače ve spreji s aerosolem zajišťuje rovnoměrnější rozptyl učinné látky po skle. Odstraňuje námrazu ze skel automobilů.

Pro rozmrazování zamrzlých skel automobilů, světlometů, zpětných zrcátek a dveřních zámků. Používal jsem i sprej (jinou značku) a problém je v tom, že jak to pro pohon používá stlačený plyn dojde ještě k většímu ochlazení vystříkující . Super rozmrazovač s trojitým efektom - romrazuje, čistí a zabraňuje opätovnému zamrznutiu skiel v automobile. Extra silný rozmrazovač skel pro dokonalé odstranění námrazy.


Vysoce účinný rozmrazovač skel v praktickém balení. Sprej - rozmrazovač skel , 400ml - Výborně rozprazuje (okamžitě odstraňuje námrazu a led)zamrzlá skla automobilů, světlometů, zpětných zrcátek a dveřních. Zanechává ochranný fi lm na skle , který je preventivní . Urychlit to lze tím, že si pořídíte rozmrazovač.


Ten lze zakoupit ve spreji. Pak jednoduše na zamrzlé sklo auta nastříkáte sprej a necháte jej .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...