středa 22. dubna 2015

Oprava litých kol

Máme pro Vás osvědčený připravený postup renovace hliníkových disků , . Specializujeme se na opravy alu kol. Nejrůznější typy oprav alu disků , svařování hliníku, naváření hliníku i kompletní renovace alu kol jsou předmětem naší . Zajišťujeme kompletní opravy poškozených hliníkových disků. Pokřivené kola od výmolů, prohnuté okraje a límce.

Rozlešťujeme podřené lemy . Opravujeme a rovnáme naražená, ohnutá, prasklá i jinak mechanicky poškozená alu kola. Mezi opravy se řadí rovnání a svařování kol. Oprava a lakování kol doma Potřeba koupit: Barva ve spreji 2ks (na R14) Bezbarvý lak ve spreji Alu body. Opravy disků můžeme rozdělit do skupin 1. Estetické opravy - Oprava.


Opravarafku Kozel Vám nabízí nadstandardní a profesionální . Rychlá a spolehlivá oprava alu disků Praha je tady pro vás kdykoliv.

Veškeré disky rovnáme, svaříme a provedeme povrchovou úpravu. Zároveň disponujeme bazarem ALU disků. Jsme specialisté na opravy a renovace ALU disků. Provádíme opravy alu disků , rovnání disků , svařování a lakování.


Renovujeme hliníková kola , leštíme alu disky včetně kompletních oprav i lakování. Naše firma poskytuje expresní službu oprav alu a plechových kol. Renovace alu kol Teplice a severní Čechy. Po telefonické domluvě se zákazníkem, kdy jsou nám sděleny podrobnosti o časovém . Nabízíme rovnání ocelových a alu disků od do 24.


Kontakty pro objednání opravy a info pro okres Vysočina: PNEUSERVIS . Drobné opravy karoserií, pneuservis provádí Zdeněk Brož. Pneuservis, pneuservis Dobiáš Miskovice, pneumatiky, opravy pneumatik, výměna pneumatik, opravy disku, úschova pneumatik, úschova kol , uložení kol , . Alupro, renovace a opravy poškozených alu disků , opravy penumatik, pneuservis a svařování hliníku. Nově jsme spustili strojní leštění alu disků a jiných výrobků. Samozřejmostí je diagnostika a opravy sytémů kontroly tlaku v pneumatikách TPMS, programování. Nezřídka se bohužel stává, že jsou poškozeny, a to především při parkování nebo projetí výmolu.


Na výběr máte jestli chcete na kola matný lak, lesklý lak nebo lesklý lak s perletí.

Nabízím opravy hliníkových disků kol a svařování hliníkem. ALU kola mohou být ozdobou automobilu. Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků , svařování a práškové. Pneu Procházka nabízí kompletní služby pneuservisu pro všechny druhy vozidel.


Rovnání Pískování povrchů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...