čtvrtek 23. dubna 2015

Měřič chladící kapaliny

Testuje ethylen Glycol, řešení pro horký i studený . Pět stupnic pro měření: stavu elektrolytu autobaterie, bodu tuhnutí kapaliny pro ostřikovače na . Skleněný hustoměr s balónkem, nasávací trubicí a vnitřním plovákem, určený k měření náplně chladiče automobilu. Hledáte měření chladící kapaliny ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Pro použití na nemrznoucí kapaliny na bázi etylen-glykolu nebo methanolu. Indikuje nejnižší teplotu, při které je systém chráněn pro zamrznutí. Tester na měření chladící kapaliny , hustoměr GEKO Rozsah měření teploty: -až -° C. Univerzální hustoměry a refraktometry na měření chladící kapaliny nebo elektrolytu baterie.


Měřič chladící kapaliny

Hustoměr chladící kapaliny : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tématické zařazení: Sortiment Náhradní. Přinášíme vám další ze série videí s návody na nejzákladnější údržbu vašeho vozu.


Videa ocení především úplní. This site uses cookies to store information on your computer. Check Privacy Policy for more information. Ten hustomer chladici kapaliny by mel ukazovat primo teplotu zamrznuti, kdyz se to meri pri pokojove teplote (20°C).


Na obrazku je v bilem poli . Osobně na prodejně: Praha - Říčany ‎: ‎ZDARMA Česká pošta - Balík Na poštu ‎: ‎Kč vč. Pomocí tohoto hustoměru lze měřit kapaliny. Měření stavu kapaliny se provede nasátím chladicí kapaliny. Optický refraktometr pro měření provozních kapalin automobilu. Kompaktní přístroj pro měření:Měření koncentrace aditiva . U chlazeni radiofrekvenčnich a polovodičovych součastek cirkuluje specialni chladici vodou ředitelna kapalina z chladiče do různych okruhů.


Cena: Kč Bez daně: Kč. Měřič hustoty chladící kapaliny. Stačí nanést 1-kapky kapaliny na hranol, sklopit krytku a odečíst . Nástroje pro údržbu chladící kapaliny motorů.


Měřič chladící kapaliny

Měření bodu tuhnutí a stupně chemické ochrany ve vašem . Refraktometr - chladící kapalina - Fridex - přístroj pro měření bodu mrazu chladící kapaliny. Prodám nový měřič provozních kapalin (ostřikovače, fridex, baterie, ) . Content tagged with Bod tuhnutí chladící kapaliny. Refraktometr Ebro DR-4pro měření chladících nemrznoucích směsí G1 Ga GZákladní vlastnosti: . Technické informace: Professional tester for determining anti-freeze temperature. An innovative suction system prevents bubble formation andbrreturn . Chladící kapaliny , měření. Předpokládané dodání: pondělí 22.


Sheron Zelená chladící kapalina EKO plus, 5L. Recyklační poplatek zahrnut v ceně . Kvalitní přípravek renomovaného světového producenta producent: JONNESWAY , vyznačující se vysokojakostními materiály a zpracováním s dlouhou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...