čtvrtek 6. října 2016

Autoservis fiat praha

Autoservis fiat praha

Na předním skle se to dá pod stěrače, aby nepřimrzly a zároveň to na autě podrží to přikrytí. Spíš mám problém, že jak oškrábu, sednu do auta a hned mi to zase . V dopoledních hodinách na pozemní komunikaci číslo 1/u sjezdu na Slaný z neočistěné plachty nákladního vozidla, jedoucího ve směru do . Před vyjetím je nutné odstranit sníh a mráz ze všech skel auta. Díky jednoduchému designu Burra nebylo složité čelní sklo vyjmout a nahradit.


Autoservis fiat praha

Nakonec mu namluvil, že se u auta porouchalo řízení a že ho tedy zkusí sám opravit. Autopotahy Plachty proti námraze; 5-3310-246-4010. Materiál jemný k autu - nevyvolá zničení a poškrábání skla.


Název běžné clony WINTER byl obohacen o PLUS, protože chrání nejen přední sklo ale také dvě boční a . Ochranná plachta FULL M 431x165x119cm NYLON. Ochranná plachta FULL KOMBI 485x180x116cm NYLON . Clona FROST na čelní sklo 2x 71cm. Přední plachta Hindermann pro VW TProdyšná plachta , která nezanechá fleky po vodě.


Autoservis fiat praha

Chrání auto před prochladnutím v zimě a vnitřní prostor před slunčním . Stalo se před časem na silnici I/3 že kusy zmrzlého ledu narazily do čelního skla Fordu Tranzit. Rozbily čelní sklo a zranily mladého řidiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...