středa 5. října 2016

Komaxit olomouc

Komaxit olomouc

Provádíme povrchové úpravy kovů, práškové lakování, komaxit , práškové plasty, předúpravu otryskávání, pískování. Dále vyrábíme hliníkové kufry a další . Chráníme kovy již od roku 1989. Mezi naše přednosti patří velké kapacitní možnosti, flexibilita, mnohaletá zkušenost a odborné zázemí v oblasti povrchových . PRÁŠKOVÁ LAKOVNA - KOMAXIT. Používáme práškové barvy v odstínech barevné stupnice RAL a různých . Nabízíme práškové lakování různých druhů výrobků veškerými odstíny barev až do velikosti x x m a váhy 1kg.


Komaxit olomouc

Práškové lakování ( komaxit ). Dlouholetá praxe v Irsku a Česku s touto technologií. Vítáme Vás na stránkách firmy. Tryskání (pískování) disků již od 15- Kč/ks, lakování práškové ( komaxit ) disků již. Brusič sváru - jemné broušení pod lakování práškem - komaxit Olomouc.


Mě v Opavě vyšlo otrýskání rámu na 10– a komaxit na 25– viz. Vyhledávání: komaxit , region: Olomouc. Jihočeský kraj České Budějovice Prachatice Tábor Jihomoravský kraj Blansko Brno- . Požadavky: dokonalá zručnost s praxí jemného broušení pro lakování komaxitem. Jedná se o skříně pro PC tiskárny . Požadavky : dokonalá zručnost s praxí jemného broušení pro lakování komaxitem.


Hledáš lépe placenou práci v lokalitě okres Olomouc? Podívejte se na nabídku práce, volná místa a kariéru ve firmě BAMAŠI, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...