pondělí 31. října 2016

Elm kabel

Elm kabel

Doplňuji že jde o 250STXE vzduchem chlazený. Hold je to ctyrkolka za 40tis. Využijte širokou nabídku použitých vozidel Čtyřkolka určených ke koupi i prodeji v naší sekci užitkových. Derbi Quad Derbi DXR 2. V případě, že zde svů díl nenajdete, pište nebo volejte.


Elm kabel

Obrázy slouží spíše jako galerie. Před odesláním pošlu přesné foto s cenou dílu . Unsubscribe from Alex 03? Driving mistakes I made ft my dadillymation. K motoru je možno dodat CDI, . Dětské čtyřkolky - doprava po ČR ,záruka,servis.


V ceně pujčovného je palivo, zapůjčení moto přilby a rukavic, asistence instruktora, fotodokumentace a malé . Nový model : Nová ALU kola, nové ovládání. Sportovní čtyřkolka s SPZ, dvoumístná, centrum čtyřkolek a zahradní techniky. Video not playing problem fixed now!


Motor SHINERAY ATV 2ST-9C empty. Shineray 2STIXE, manuální řazení. We are sorry for inconvenience. Rychlý automat pro příjemnou jízdu a skvělou akceleraci. Technické parametry: Motor: 2ccm . Přejít na web dodavatele.


Ultimate Hummer Camo je vhodná pro uživatele s výškou postavy cca od 140cm. Hledáte Čtyřkolka shineray 2? Procházejte největší české bazary najednou. Nabízíme silniční jednoválcovou čtyřtaktní čtyřkolku Chlazení: vzduchem.


Náhradní díly na čínské čtyřkolky , pitbike a minicross, pneumatiky, příslušenství. Děkujeme Vám za zakoupení SHINERAY XY2STXE. Bazar čtyřkolek shineray shineray -xy250stxe-. Kawasaki má „dvacítkové“ offroady, soustředila se na KX2.


Vzduchem chlazený motor 250ccm ,homologovaný pro osoby,schválený pro silniční provoz . Nekupuj Čínskou čtyřkolku ! To byla zase akce, pokaždý když jedu za Matějem, že si zajezdíme na čtyřkolce , tak víc opravujeme než jezdíme. SHINERAY STIXE 250cc pro nenáročné uživatelé, kteří si potrpí kvalitu. Pokud jste zapomněli heslo, zadejte prosím Váš e-mail uvedený při registraci. Instrukce pro nastavení nového hesla budou odeslány na Vaši e-mailovou adresu . Manuál shineray shineray - xy250stxe - manual- ctyrkolka View and Download. Detail nabídky - Honda XL 1V Varadero 44.


Jiří Xextreme, icon icon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...