úterý 18. října 2016

Renovace disku

Rádi bychom Vám prezentovali možnost OPRAVIT či ZRENOVOVAT Vaše Alu disky (hliníkové disky či disky z jiných slitin). Jinak obecně platí, že naše ceny za renovace disků se odvíjí dle technologické, materiálové, pracovní, dispoziční a časové náročnosti realizace konkrétního . V této malé sérii videí si ukážeme jak v domácích podmínkách Zrenovovat Plechové disky na auto. Renovace ALU DISKU , Přerov.


Amatérská renovace plechových disků , která jim trochu přidá na vzhledu a vydrží doufejme ještě nějakou tu. Unsubscribe from Duš Duš Duš?

Nabízíme Vám kompletní renovaci hliníkových i plechových disků - ať už jde o rovnání, leštění, lakování či vaření. Provadíme renovaci plechových a alu disků. Na naši provozovně v Chrudimi naleznete i pneuservis.


Pískujeme disky a kola do průměru metrů. Nejmoderněji vybavený pneuservis pro přezouvání všech typu disku a pneu včetně. Zaměřujeme se na opravy hliníkových disku jak na motocykly tak i na automobily.


Alupro, renovace a opravy poškozených alu disků , opravy penumatik, pneuservis a svařování hliníku. Pořídili jste si „nové“ auto z autobazaru, které má poškozené, oprýskané či rezavé disky u kol? Působí disky u vašeho auta zašlým dojmem nebo jsou dokonce poničené?

Rychlé a kvalitní opravy a kompletní renovace alu disků. Lakování kol dle přání zákazníka a. YT kde stary kola hodej do valce plnyho kulicek kterej z toho . Prášková lakovna Praha - práškové lakování a renovace ALU disků Praha 5. OPRAVY, RENOVACE A LAKOVÁNÍ ALU DISKŮ. Zabýváme se opravou odřených a jinak poškozených alu kol. Poškozené alu disky opravujeme profesionálně . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Rovnání disku a ráfku obráběním na soustruhu po předchozím před-rovnání . Specializujeme se na opravy alu kol. Nejrůznější typy oprav alu disků , svařování hliníku, naváření hliníku i kompletní renovace alu kol jsou předmětem naší . Firma disponuje speciálním pracovištěm, které se zabývá pouze renovací disků. Balení práškovaného zboží po dohodě s každým zákazníkem . Na rovnače disku PROTEC dokážeme vyrovnat ALU disk na profesionálni úrovni do minimální odchylky.


Provádíme rovnání a renovaci ALU disků. Nabízíme Vám práškové lakování hliníkových a ocelových disků kol všech rozměrů od osobních automobilů až po nákladní. Rychlé svařování, rovnání a renovace disků na osobní a nákladní automobily.

Cenu renovace ovlivňuje také počet paprsků alu disků. Rozleštění hliníkových autokol od United-C na Praze 6. Rychlá a levná oprava ALU kol s lakováním či bez lakování v Praze. Oprava ALU kol auta v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...