pátek 28. října 2016

Car cleaning

Maše Mycí centrum je vybaveno nejmodernějšími myčkami pro osobní i nákladní vozidla. Myjeme všechna osobní i dodávková vozidla, autobusy , . Provádíme ruční mytí aut , čištění interiérů aut a čištění průmyslových strojů. Jaké postupy používáme při ručním čištění aut a mytí vozidel.


Jsme profesionálové v oblasti ručního mytí aut a čištění vozidel. Poradíme Vám, jak nejlépe .

Důležitým prvkem při mytí je šetrná mycí houba, která nečistoty naruší a vtáhne. Majitelé mnohých vozů rádi využívají k jejich mytí bezkontaktní automyčky, které jsou pro ně jasnou volbou a mají přednost před . V této oblasti pro vás zajistíme mytí oken a výloh, výškové práce, čištění čalouněného nábytku a koberců, čištění interiérů aut , mytí fasád a odstraňování graffiti, . Jsme inovativní společnost Maxdrive s. Vaše vozy se 1 nasazením, MAXimálně kvalitně a profesionálně, provádíme mobilní parní čištění. Ruční mytí a čištění aut v Plzni ? Vyzkoušejte naší kvalitní a pečlivou práci za velmi příznivé ceny.


AUTOMYČKA EXPRESS (CAR WASH).

Automyčka Express je největší síť autokosmetických center pro nejkvalitnější ruční mytí a čištění automobilů. Už od prvního vyčištěného auta klademe největší důraz na kvalitu provedených prací a proto je náš čas . Představujeme jednu z našich služeb - čištění interiérů a ruční mytí automobilů v Plzni. Jedinečná metoda bez použití kartáčů.


Bezdotyková samoobslužná myčka aut v Krašovské ulici v Plzni na Lochotíně. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Mytí , leštění, ošetřování i renovace vozidel na té nejvyšší úrovni je naším posláním.


Dopřejte svému vozu péči v našem detailingovém centru v Plzni. Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte nás. Nabízíme službu mytí aut , provozujeme automyčku. Vítáme Vás na stránkách Mycího centra WAY v Plzni , jedinečného svou. Autoopravna Klas Pavel vám nabízí čištění a ruční leštění pro automobily všech značek.


Najděte dodavatele pro téma ruční mytí aut. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Hlavní náplní práce je ruční mytí luxusních aut v prémiových nákupních centrech. Mytí osobních vozů v tunelové myčce WS 1( auta linkou projíždějí, takže odpadá dlouhé čekání).


CHRIST nabízí možnost portálového mytí s obsluhou i ruční mytí aut.

Provádíme kompletní mytí aut. Provozujeme automyčky ve velkých obchodních centrech po celé republice. Než si nakoupíte, váš vůz vám šetrně a ekologicky, zvenku i zevnitř umyjeme a . Plzeň - Chotíkov Změnit pobočku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...