úterý 29. listopadu 2016

Apple servis cz

Apple servis cz

Popis činnosti: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách až živnostenského zákona. Provádíme vysoce odbornou revizi jeřábů a také následný servis. To je servis jeřábů Liebherr při stavbě nejvyššího mrakodrapu v Evropě.


Nejvyšší mrakodrap Evropy a Ruska, Lakhta Center, . V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou . Pro případ poruchy jeřábu je Vám k dispozici havarijní služba na telefonu dní v týdnu a hodin denně. Pro vyspecifikování závady vyjede vyškolený servisní. Bezpečnostní řídící systémy pro jeřáby, mostové jeřáby, bagry, nakladače a výrobní linky.


Snímače pro jeřáby, mostové jeřáby bagry . Autorizovaný servis a výhradní zastoupení mobilních jeřábů LIEBHERR. Společnost FERRO OK je držitelem oprávnění ITI ČR pro opravy, montáže, revize a zkoušky zdvihadel a jeřábů na území České republiky. Naši pracovníci mají dlouholetou praxi v oboru, jelikož dříve pracovali.


Apple servis cz

Výroba, opravy a servis mobilních jeřábů , prodej náhradních dílů mobilních jeřábů , prodej a opravy hydraulických ruk, opravy náprav BPW, SAF, opravy c. Hledáte pronájem mobilního jeřábu s obsluhou nebo zdvihací zařízení? Disponujeme týmem proškolených odborníků, kde každý člen je specialista na určitou oblast. Montáž, revize i servis jeřábů. Léta vyrábíme jeřáby mostové, portálové jeřáby, díly do jeřábu, sloupové jeřáby otočné a další typy.


Prodej a servis těžkých i speciálních sedlových návěsů a podvalníků FAYMONVILLE. Záruční a pozáruční servis, opravy. Zajišťujeme plný záruční a pozáruční servis odbornými kvalifikovanými pracovníky v rozsahu . Nabízíme non-stop servis jeřábů naší výroby po celé ČR. Obchodní firma ‎: ‎od 23.


Apple servis cz

Vyráběné typy servisujeme v rámci záručního i pozáručního servisu. Zvolte si individuální program. Moderní a výkonný jeřáb vybavený příslušnou elektronikou od německého výrobce - Mercedes mezi jeřáby.


Robustní a přitom dobře ovladatelný, určený pro. Sloupové a konzolové otočné jeřáby. Osobní kontakt se zákazníky využívajícími servis jeřábů.


Naše společnost provádí opravy mobilních jeřábů , hydraulických ruk, pojízdných zdvihacích pracovních plošin a multifunkčních manipulátorů v . Vyrábíme a opravujeme zakázková strojní . Prostřednictvím široké sítě našich servisních středisek poskytujeme záruční i pozáruční servis našich jeřábů i produktů jiných dodavatelů. Výroba ocelových kontrukcí, strojních dílů, technologických celků a nástrojů. Potřebujete zajistit odbornou montáž, opravu, revizi nebo.


Opravy a revize zdvihacích zařízení. Servis obráběcích strojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...