pondělí 7. listopadu 2016

Stresni nosice brno

Základna mobilního čištění v Hranicích u Sportovního centra Naparia . Dalšími oblastmi, kde s vysokou účinností využíváme parního čištění , jsou venkovní podlahy. Dále pak ruční mytí či čištění interiérů aut. Parní čištění a dezinfekce odstraní prach, mastnotu, špínu i bakterie a nežádoucí pachy.


Stresni nosice brno

Jedná se o suché čištění, bez odpadu, s minimální spotřebou vody . Ruční mytí, čištění interiéru, strojní leštění a ochrana laku, nano-keramická. Mezi naše další služby patří také strojní leštění světel, parní mytí motorového . K čištění interiéru používáme jako jediní v našem regionu moderní výkonné parní čističe tzv. Pro toto čištění nejsou potřeba chemické připravky, . Předvysátí celého vozu včetně zavazadlového prostoru,. Specializujeme se na vysoce účinnou a ekologickou metodu čištění automobilů párou.


Již zavedené provozy myček aut mají čističku odpadních vo ale nové provozy a menší autosalony tímto často nedisponují. Jsme firma, která se zabývá ekologickým parním čištěním vozidel, sedacích souprav, koberců a matrací. Nejmodernější technologie čištění aut v centru Zlína – ul.


Stresni nosice brno

Vaše auta budou čistá, suchá – reprezentativní ! Kompletně vyčistíme interiér . Ekologické čištění suchou párou. Mobilní parní čištění aut - Chebská 21 As, Karlovarský Kraj, Czech Republic - Rated 4. Reviews Auto nyvycistil Hádal se se sousedem. Vy nakupujete, my čistíme. Dopřejte svému autu během svých nákupů nadstandardní péči a svěřte ho do rukou profesionálů, kteří se vyznají v ekologickém mytí . Vysáváme, tepujeme a dezinfikujeme sedadla a textilní části interiéru parní technologií, čistíme a. Nevyberete si u nás žádný program na čištění interiéru?


V průběhu čištění jsou škodlivé mikroorganismy zničeny, také jejich odpadní produkty, které mohou být vdechovány lidmi uvnitř auta. Eco steam ošetření párou . Projeli jste se ošklivým bahnem? Zaneřádili vaše auto ptáci?


Nebo prostě už je tak zaprášené, že by si zasloužilo pořádně umýt? Nejkvalitnější služby v oboru ručního a strojního čištění. Kärcher - čištění interiéru vozidel - Vše od Kärcher, Power tec a Kubota výhodně u nás.


Mytí auta a parní čištění ? Jaký je rozdíl mezi běžným mytím auta a parním čištěním (mytím) auta ? Rozdíl mezi parním čištěním a standardním . Detailní čištění a ochrana interiéru, čištění a impregnace kůže, renovace a leštění laku, dezinfekce ozonem, parní čištění. Horká pára zničí roztoče, plísně, alergeny, viry a bakterie. Technologie na bázi páry má vysokou účinnost a sterilizační schopnosti. Chcete, aby vaše auto vypadalo reprezentativně?


Rádi byste mu zajistili opravdu kvalitní péči? V tom případě pro vás máme skvělý tip – vsaďte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...