pondělí 21. listopadu 2016

Mytí oken pardubice

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Úklid Zuzka, Miroslav Maňura, . Profesionálně a kvalitně umytá okna. Máte špinavé okna či výlohy? Naše firma Vám zajistí profesionální mytí oken a výloh.


Před umytím oken a výloh Vám odstraníme nedovolené polepy, reklamní polepy. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid domácností včetně mytí oken , čištění koberců, sedacích souprav, židlí a jiného.

Nutno však podotknout, že v rámci mytí oken výškových budov např. Objednejte si naše služby. Zajišťujeme profesionální úklid firem, bytů, domů, žehlení, mytí oken.


Najděte dodavatele pro téma mytí oken. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Nabízíme mytí oken a fasád lanovou technikou. Na mytí a čištění oken se specializujeme již mnoho let .

Zajistíme i úklid po výmalbě nebo rekonstrukci dále i mytí oken a výloh. Mám ráda čistotu u vás doma mohu vyluxovat, umýt okna , setřít podlahu, utřít prach. Pardubice - inzerce, prodám.


Hlavní stranaO násKontaktyDotazník. Služby - úvod Čištění koberců Mytí oken. Hradec Králové – naše úklidová firma nabízí úkli čištění koberců, úklid domácnoti, mytí oken ale také odvoz odpadu apod. Jednorázový úklid Pravidelný úklid 4x za měsíc Orientační ceny mytí oken. Okna byla „zkrášlena“ vaječným . Náplní Vaší práce bude především zametání, vytírání, otírání prachu, mytí oken apod.


Ke všem programům nabízíme jako doplňkovou službu pravidelné mytí oken a . Třeba na úklid domácnosti, a to včetně žehlení nebo mytí oken , je tu dost profesionálů, kteří to zvládnou za vás. Vyzkoušejte prověřené úklidové firmy a najděte . Jsme flexibilní a dynamická úklidová firma s bohatou zkušeností v oboru. Možno další práce i po prázdninách.


A poohlédnout se po spolupráci s kvalifikovanou firmou se zaměřením na výškové mytí oken. Průměrná mzda těchto volných míst se pohybuje. Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Provádím úklidy bytů,domů po rekonstrukci,mytí OKEN,úklid koupelen,kuchyňí, podlahy. Pracovnice úklidu a mytí oken. Mytí oken a výloh Běžné mytí oken Pracujeme rychle, kvalitně a přitom ohleduplně, tak aby nedošlo k. Provádíme mytí jak běžně znečištěných oken a výloh, tak i mytí oken po malířských, řemeslnických,.


Akumulátorová stěrka na mytí oken BLACKDECKER WW100. Popis aku stěrky na okna BLACKDECKER WW100: Aku stěrka na okna Black and Decker .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...