úterý 1. listopadu 2016

Převodovka zf

Převodovka zf

Lantern gearbox ZF 6HP28. The work of students of the group 4АМ-1Zahorulka S. Příčiny nefunkčnosti a jejich opravy. ZF 4HP– čtyřstupňová automatická převodovka s hydraulickým ovládáním. Velmi starý typ převodu od . Padesát let vyrábí ZF (Zahnradfabrik Friedrichshafen) samočinné převodovky pro osobní automobily.


Převodovka zf

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů prevodovka zf. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . ZF 6HP byl první šestirychlostní automatická převodovka ve výrobě osobního automobilu. Převodovka ZF 6hp je rozložena a čeká na náhradní díly.


Sada těsnění převodovky ZF6st. Pro nízkou zástavbu hnacího agregátu u zadní nápravy připravila továrna ZF převodovku s hnací hřídelí od motoru nad osou diferenciálu. Autodíl převodovka od výrobce náhradních dílů ZF. Pokud hledáte ojeté stroje značky ZF převodovky , kontaktujte přímo prodejce značky ZF převodovky. Pro více detailů klikněte na obrázek nebo model značky.


Převodovka zf

Hyundai vyvinul technologii pro aktivní řízení převodovky. BEV, kdy firmy jako ZF nechtějí přijít o trh a budou se snažit . Motor Euro 4ps, manuální převodovka. Košický kraj, Ponukame Vam automat prevodovku na Audi ZF 4hp(vsetky kody).


Prevodovka Mercedes Sprinter 312.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...