středa 30. listopadu 2016

Autodily ceske budejovice

Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravyKč s DPH. Ultra přesné korekční pero , obsah 10g. Ideální pro korekci linkou i body. Obsahuje rychleschnoucí korekční lak s vynikající krycí schopností.


Vysoká krycí schopnost Rychloschnoucí Bez rozpouštědel Obsah: ml.

Odlakovač na nehty v praktickém korekčním peru. Přesný hrot umožňuje účinně odstranit přetahy v okolí nehtů. Kounicova: dostupnost na dotaz. BPark: dostupnost na dotaz.


Tišnov: dostupnost na dotaz . Sally Hansen korekční pero s dvěma vyměnitelnými hroty ihned odstraňuje nedokonalosti a přetáhnutí. Zajistí nehty jako ze salonu z pohodlí domova. Kores, korekční pero Metal Tip u Vás v pondělí 27.

Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze STABILO 888PM12 . Speciálně konstruovaný korekční hrot, rychleschnoucí lak, vytvářející . Pero korekční Kores Preciso 10g. Korekční pomůcky - objeml.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Prolistujte si aktuální letáky nejoblíbenějších prodejců. Online nabídky za akční ceny na jednom místě.


Na několik prvních použití je pero vážně fajn, tvar fixy umožňuje snadnou aplikaci a opravu přetaženého laku. Ale velmi brzy vysychá a ztrácí funkčnost. Add a new creative dimension to your drawing. The spritzer adds a new creative dimension to your water based work.


Spray water directly over water-soluble . Před upotřebením protřepat. V případě nedostatečného toku laku lehce stiskněte tělo pera. Skladová dostupnost: Skladem.

Opravné lakové tužky s kovovým hrotem. Nabízíme plnění sprejů, průmyslové barvy a kompletní nabídku. Objem náplně 7ml, kovový hrot pro precizní korekci i drobného textu.


Pro rychlou a precisní korekturu textu v prvotřídní kvalitě. Peach korekční pero PA10 3g, korekční pero PA106.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...