úterý 4. dubna 2017

Asus opravna

Asus opravna

Nedáme vašemu miláčkovi kartáčem. U nás na to jdeme šetrně. Každé auto čeká poctivé ruční mytí. Provádíme servis už od rozpadu Československa. Opravy a servis nákladních vozidel Mercedes - Benz, opravy nákladních vozidel a užitkových automobilů, Lipník nad Bečvou, Ostrava, Přerov, Hranice, Nový . Jsem smluvním partnerem pojištoven: Česká společnost Auto QliniQ s. Jsme specialisté na prodej a servis vozů For Hyundai a Land Rover.


Asus opravna

Navštivte naši prodejnu a showroom v České Lípě. Postaráme se o váš vůz: údržba a opravy , doplňkové služby, originální díly. MP car a jeho pracovníci jsou rychlí, spolehliví, jsou ochotni auto vyzvednou a současně poskytnou náhradní vůz a . Jsme mistři na opravu karoserie aut metodou PDR.


Opravíme důlky a promáčkliny na karoserii po krupobití, při parkování, otevírání dveří bez nutnosti lakování. Funkčná klimatizácia je výborná vec. Základom aby klimatizácia slúžila dobre, je pravidelný servis, ktorý pozostáva s dezinfekcie, . Pneuservis, autoopravna, přezutí pneu, diagnostika vozidel, opravy čtyřkolek, plnění klimatizací, motoservis Praha 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...