pondělí 17. dubna 2017

Ate sl6

GMODRO-ZELENÁ - je nemrznúca zmes do chladičov určená novších áut,. Teraz je tam ta modro zelena gno aspoň podľa farby. Používa sa pre novšie motory, ktorých hlava je zo zliatin hliníku. G, jinak růžovou Ga máš to. Chladiaca kvapalina pre moderné automobily.


Certifikát je k nalezení mezi přílohami.

Nemrznoucí chladící kapalina, mísitelná s nemrznoucí směsí Fiat Paraflu ( modrou G), fridex a všemi kapalinami Ga Gna stejné bázi. Cena bez DPH, Cena s DPH. Základní cena: 6Kč bez DPH, 8Kč s DPH. Tak pokud by byly úplně stejné,tak proč vlastně dělat Gkdyž mám G. DEXOLL Antifreeze G- modrý 1L. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Modrou, podle normy TL 7správně nazývanou modrozelenou chladicí kapalinu (označovanou jako typ C, G4 nebo zejména G) začali .

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Glacelf Plus Total Glycoshell Shell. Kapalina chladící GAGROZET Antifreeze L. Starší typy s minerální aditivací ( G) bývaly modrozelené, novější (G12) s. Chladící směs GlycoShell Gje nemrznoucí kapalina určená pro použití v moderních i ve starších chladících systémech.


SAE 10W HAPPY CAR antifreeze G(3L). FRIDEX G (FELICIA) 1L. Mnohonásobně a ve světovém měřítku osvědčená, technicky . Rox Zimní směs do chladiče G-30°C je nízkotuhnoucí chladící kapalina na bázi monoetylenglykolu s antikorozními. GLACIDET -20°C, 2-, zimní kapalina do ostřikovačů . Fridex G (3L), 23Kč (EUR) . Gbyla zelena a Gje ruzova a michat se nesmeji!


Mel bych takovy dotaz, na internetu jsem zjistil ze se delaji chladici kapaliny specifikace G(modra) a G(ruzova). Coyote Antifreeze GUniverzal Ready -°C l. Chladící kapalina GCarlson Antifrost 1l - koncentrát pro další ředění. Tradiční chladicí kapalina na bázi ethyl.


Charakteristika Koncentrovaná chladicí k. Predam nemrznucu zmes fridex.

GRAND X Antifreeze GAL je vysokoúčinná nemrznúca kvapalina zelenej farby do chladičov s vysoko protikoróznymi vlastnosťami. Spolu 5l za 10e 1x3l 2x1l. Ty nejlepší chladící kapaliny do auta za velmi příznivé ceny!


U Autorykl si vybere každý řidič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...