čtvrtek 6. dubna 2017

Emu olej

Provádíme též opravy hliníkových motorových hlav – opravy. Instruções de conduçãopara Pejšek opravy hlav , Byseň, Czech Republic. Navegue com o Waze Para encontrar a rota mais rápida possível. Opravy hlav válců spalovacích motorů.


Repairs of cylinder heads of combustion engine. Abstract: Práce je věnována .

Repasovanie a opravy spaľovacích motorov. Sme firma, ktorá má v odbore repasovania, renovácií a opráv spaľovacích motorov dlhoročnú tradíciu. Dynamické vyvažování a opravy motorů.


Prodej motorových dílů, opravy hlav válců, bloku motoru, ojnic, tlakování hlav, broušení hlav, hlikových hřídelí, vyvažovací hřídele VW, vložkování, vrtání válců,. Zdar chlapi, Opravuju starý 2-ventilový motor bmw a potřebuju udělat hlavy. Minimálně zabrousit sedla.


Ale už teď je odfrézovaný i materiál z . Generální a střední opravy dieselových motorů.

V průběhu vývoje fimy se postupně vybavuje moderní technikou . Renovace klikových hřídelí, broušení hlav atd. Specializujeme se na opravy hlav diesel motorů. Dále provádíme tlakové zkoušky, broušení ventilů a svařování hliníku. Nejvíce však máme zkušeností s motorkami Jawa, ČZ, Stadion, Tatran a Manet. Kompletní opravy hlav motorů osobních a užitkových vozů a výroba tlakových hadic.


Nejvíce namáhanými částmi hlavy válců jsou především výfukové ventily a jejich. Demontáž, opravy hlav válců, montáž a seřízení - ventilový rozvod OHV. Hlavním výrobním programem společnosti jsou moderní portálová obráběcí centra, která byla vyvinuta naší společností. Nabízíme profesionální opravy a broušení hlav motorů. Zjištění stavu a oprava na základě nabídky dle konkrétního typu a rozsahu opravy hlavy motoru.


Vyměňujeme vodítka a sedla ventilů, rovnáme dosedací plochy. Michal Burdikov ǀ Fotografie. Motorové diely pre osobné a dodávkové vozidlá za výhodne ceny. Brusírna Pavlíček, Pavlíček motordíly. Přidejte fotky pro zákazníky.


Možnost opravy hlavy z jakéhokoli vozu : - tlakování hlav, broušení, výměny vodítek, gufer, ventilů. Přsné strojní obrobení sedel na speciálním stroji určeném.

Kromě základní údržby, jako je výměna oleje, výměna rozvodů, filtrů atd. Z důvodu jiných průměrů připevňovacích šroubů hlav válců je montováno i odlišné těsnění pod hlavou. Kvalitativně jsou však těsnění naprosto shodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...