pátek 21. dubna 2017

Sada na mytí auta

Zde naleznete vše, co budete potřebovat k údržbě a mytí automobilu. Součástí této cenově výhodné atraktivní sady je mycí kartáč . Praktická sada na mytí auta , zn. Jak už název napovídá, šampon je určen na mytí auta a odstranění nečistot.


Základní sada autokosmetiky na mytí auta. Obsahuje populární výrobky, mezi které patří pH neutrální šampon s voskem od Dodo Juice, nejprodávanější mycí .

Gardena sada na mytí aut v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Mytí je nejzákladnějším úkonem při péči o každé auto.


Proto Vám přinášíme kompletní . Osobní odběr na pobočkách. Vše skladem, doručení zítra. Další slevy autokosmetiky na Kupi. Položka byla přidána do Vašeho .

Pro nejsnadnější mytí aut. Více než 1servisů v celé ČR! Tento produkt není v prodeji. V tuto chvíli není známo, zdali bude naskladněn. Pokud u tohoto produktu zanecháte svou e-mailovou adresu, budeme Vás . Sada se skládá z mycího kartáče na auto, trysky a trysky 90°, vhodný pro myčky Stihl RE - RE 1PLUS Sada na čištění aut se skládá se z mycího.


Tekintsd meg a termék információit. SADA NA MYTÍ AUTA v prodejnách Tesco, platnost: 9. Sada na bezpečné a efektívne umývanie a sušenie vozidla. Nesprávný způsob mytí za použití nevhodných produktů a příslušenství způsobuje až. Atraktivní kompletní sada.


GARDENA záruka spokojenosti a kvality. Obzvláště vhodná k šetrnému a efektivnímu čištění automobilů a citlivých ploch. Balíček, jehož obsah se postará o dokonalou čistotu vašeho automobilu. Popis: sada obsahuje skládací kbelík.


Dárkové sady autokosmetiky na auto. No-H2O Car wash in a box sada na mytí automobilu bez vody: Čistá kola a lesklé auto v jednom balení. S touto sadou, budou vaši motoroví miláčci, vždy vypadat . Sada nanokosmetiky DIAMOND PROTECTION PACK na komplexní ochranu karoserie, kol a skel vozu po dobu jednoho roku.

Set obsahuje Šampon (1ml),. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Jemné hadříky můžete použít při péči o zevnějšek i vnitřek vašeho vozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...