čtvrtek 6. dubna 2017

Opravy hlav

Naše firma provádí opravy hlav spalovacích motorů. NEJČASTĚJI DĚLÁME TYTO OPRAVY: OPRACOVÁNÍ ROVINY HLAVY. Nejen natlakováním hlavy , kdy je kontrolován únik vzduchu z vodního prostoru je rozhodující pro další použití hlavy. I když není nalezen únik . V rámci služeb pro autoservisy a opravny ze Šumperka nabízíme profesionální renovace a kompletace hlavy válců pro osobní a dodávkové vozy, nákladní vozy,.


Specializujeme se na opravy hlav diesel motorů.

Dále provádíme tlakové zkoušky, broušení ventilů a svařování hliníku. Přemysl Grigar opravy hlav motorů. V průběhu vývoje fimy se postupně vybavuje moderní technikou . Opravy klikových hřídelí hlava. Provádíme špičkové renovace motocyklů všech značek a typů.


Nejvíce však máme zkušeností s motorkami Jawa, ČZ, Stadion, Tatran a Manet. Kompletní opravy hlav motorů osobních a užitkových vozů a výroba tlakových hadic. Nejvíce namáhanými částmi hlavy válců jsou především výfukové ventily a jejich.


Demontáž, opravy hlav válců, montáž a seřízení - ventilový rozvod OHV.

Hlavním výrobním programem společnosti jsou moderní portálová obráběcí centra, která byla vyvinuta naší společností. Nabízíme profesionální opravy a broušení hlav motorů. Zjištění stavu a oprava na základě nabídky dle konkrétního typu a rozsahu opravy hlavy motoru.


Vyměňujeme vodítka a sedla ventilů, rovnáme dosedací plochy. Michal Burdikov ǀ Fotografie. Motorové diely pre osobné a dodávkové vozidlá za výhodne ceny. Brusírna Pavlíček, Pavlíček motordíly. Instruções de conduçãopara Pejšek opravy hlav , Byseň, Czech Republic.


Navegue com o Waze Para encontrar a rota mais rápida possível. Repairs of cylinder heads of combustion engine. Abstract: Práce je věnována . Repasovanie a opravy spaľovacích motorov.


Sme firma, ktorá má v odbore repasovania, renovácií a opráv spaľovacích motorov dlhoročnú tradíciu. Dynamické vyvažování a opravy motorů. Prodej motorových dílů, opravy hlav válců, bloku motoru, ojnic, tlakování hlav, broušení hlav, hlikových hřídelí, vyvažovací hřídele VW, vložkování, vrtání válců,. Minimálně zabrousit sedla.


Ale už teď je odfrézovaný i materiál z . Generální a střední opravy dieselových motorů.

Renovace klikových hřídelí, broušení hlav atd. Přidejte fotky pro zákazníky. Možnost opravy hlavy z jakéhokoli vozu : - tlakování hlav, broušení, výměny vodítek, gufer, ventilů. Přsné strojní obrobení sedel na speciálním stroji určeném. Kromě základní údržby, jako je výměna oleje, výměna rozvodů, filtrů atd.


Z důvodu jiných průměrů připevňovacích šroubů hlav válců je montováno i odlišné těsnění pod hlavou. Kvalitativně jsou však těsnění naprosto shodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...