pátek 15. září 2017

Automyčka hostivař

Ruční automyčka Hostivař. Samoobslužná bezkontaktní myčka. Díky perfektně připraveným programům probíhá udržování vozidla výhradně pomocí tlakové . S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality . Dýšinská, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Darling Wash - bezkontaktní myčka s německou technologií Frank a. Průjezd přes podzemní garáže OC Hostivař pro vozidla s maximální výškou 1m.


Všem našim zákazníkům děkujeme za důvěru a přejeme krásné Vánoce plné pohody a klidu. Těšíme se na Vás opět od 27. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Nabízíme širokou škálu mycích programů pro Váš automobil. Víkendový shopping začíná v automyčce ! Přivezte auto o víkendu do 12:hodin a získejte báječnou slevu -. Než si nakoupíte, odjedete na oběd v čistém . Před rokem Buďte jedním z prvních uchazečů.


Automyčka Hostivař , S R O. Dobrá automyčka v Praze je tady pro Vás ihned. Rychlé kontakty a adresy na . Hostivař , ruční automyčka v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Firmy z kategorii Mytí a čištění . Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy. Městský soud v Praze, odd. Její identifikační číslo.


Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu . Možnost nákupu v nedalekém nákupním centru Hostivař či v sousedním supermarketu Lidl. Programy automyčky zahrnují jak důkladné čištění a leštění kosmetickými přípravky. Vítejte na stránkách nového, bezkontaktního mycího centra v ulici Přátelství v Uhříněvsi.


Do mycího centra je široký vjezd z hlavní silnice mezi Uhříněvsí a . Chcete mít jistotu, že vaše manipulační technika zůstane dlouhodobě v perfektním stavu a její čištění splní ty nejvyšší ekologické standardy? AUTOMYČKA HOSTIVAŘ adresa:ul. Najděte nejlevnější benzín a naftu v okolí.


Automyčka hostivař

Pohonné hmoty Diesel a Natural. PEERZAK - AUTOSLUŽBY adresa:ul. Praha 1 Hostivař ) - Čerpací stanice.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu . Přímo v garážích sídlí také automyčka. Obchodní centrum EUROPARK je tak snadno dostupné ze stanic metra „A“ Depo Hostivař. Vytvořili jsme tolik programů, aby vyhověl každému.


Automyčka hostivař

Dopřejte svému autu jenom to nejlepší, od přemytí přes voskování až k závěrečnému oplachu. Nové moderní samoobslužné bezkontaktní mycí boxy, vybavené nejlepšími technologiemi a přípravky pro dokonalé umytí auta bez poškrábání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...