čtvrtek 28. září 2017

Polo tuning

Dieselservis Třebíč provádíme opravy a prodej palivových soustav diesel motorů - vstřikovače , čerpadla. V součastnosti opravujeme selenoidové CR vstřikovače Bosch a Delphi, a to včetně. Ahoj, chtěl by jsem se zeptat kdo z Vás již měnil vstřik PD na octavii.


Má tedy někdo zkušenosti s repasem vstřiku PD ? Testujeme PD (čerpadlo-tryska) vstřikovače. Provozujeme autoservis se zaměřením na dieselové motory. Zaměřujeme se na kontrolu a repase vstřikovačů common rail a PD jednotek pro osobní a nákladní . Nově se připravuje na ověřovaní opravených vstřikovaču common rail a Cpa spousty dalších Bosch komponentu.


Nově nabízíme opravy a zkoušky všech benzinových vstřikovačů na stolici. Tyto opravy provádíme jako jediní v Olomouci. Testování a servis dieselových systémů a vstřikovačů.


Oprava vstřikovačů Bosch PD – čerpadlo-tryska. Common Rail, čerpadla VP, sdružené vstřikovače PD a další. Repase dieselové elektronické jednotky čerpadla (EUP) Delphi. Na stanici Bosch EPS 8jsme schopni testovat vstřikovače Common rail, PD a PLD jednotky.


Další zkušební stanicí je . Repasujeme DELPHI PD vstřikovače pro tahače Volvo, Renault. Cena Repase se pohybuje podle typu. COMMON RAIL a EUI (UIS, PD , čerpadlo-tryska). Opravujeme vstřikovače značek Bosch, Delphi (Lukas), Denso, Siemens VDO. Specializujeme se také na opravy vstřikovačů TDI- pd , TDCI, DCI, JTD a další.


Polo tuning

Kdo tady dělá repase vstřikovačů TDi- PD , pán to měl v Boschi a tammu řekli že jsou všechny čtyři špatný. Chtěli za to nesmysl, tak se ptám . Opravy vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Nevíte, jestli v Praze někdo dělá vložkování uložení vstřikovačů na PD na vozy Škoda a VW ? Případně nějaké reference? Provádíme repase elektrické části vstřikovačů Siemens PPD (zkrat na kostru).


Dále nabízíme testování. Auto Flégr nabízí svým zákazníkům kompletní Diesel servis - opravu, repasy. Bosch, Denso, Siemens, Delphi common rail vstřikovače a PD vstřikovače. V našem autoservisu Vám opravíme vstřikovače Common-Rail, . Nabízíme samozřejmě i běžné . Speciální služby pro PD VSTŘIKOVAČE VDO - Siemens, Bosch, Delphi, Caterpillar.


DIESEL SERVIS HALE - servisní centrum vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů , prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis, opravy a seřizování . Zdravím všechny, taky jsem zůstal stát na křižovatce kvůli vadnému vstřiku a musel mně kolega přitáhnou Bobíkem, Řešil jsem otázku zda nový . Disponujeme nejmodernější technologií firmy Hartridge CRI-PC a Hartridge AVM2-PC. Prodej vstřikovačů a čerpadel. REPASE VSTRIKOVACE DIESELPOINT.


Jako zástupce a opravce pro vstřikovací systémy Bosch provádíme veškeré operace potřebné k autorizovanému testování, repase vstřikovačů a vysokotlakých . Provádím opravy repase vstřikovačů Siemens, které se montovaly do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...