úterý 12. září 2017

Autoservis fiat

Nechte si u nás vyčistit Váš vůz. Používáme kvalitní autokosmetiku Mafra a dáváme důraz na detail. Obashuje služby z Interiér základ.


Dále provádíme renovaci laku, čištění koberců, úklidovou službu, tepování sedaček a postelí. Nabízíme ruční mytí a čištění aut , karavanů a nákladních vozidel. Mytí aut , leštění a voskování exteriéru, ošetření plastů, suché či mokré čištění interiéru, renovace laku.

Slevy a výhody pro věrné. Kompletní čištění interiéru provádíme v našich pneuservisech v Šenově a Ostravě, velice dobrý příjezd z Havířova, kde Šenovský servis a myčka aut je na . Ruční mytí automobilů s obsluhou nejmodernější technologií Karcher. Jsme specialisté na ruční mytí aut.


Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás. Naši novou ruční myčku najdete v bývalém areálu ČOV - po cestě z Karviné na. BEJA - ruční čištění aut suchou cestou v Olomouci. Beja - Čištění interiérů aut v Olomouci.


Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů, leštění laků včetně.

STARÁME SE O VAŠE VOZIDLA S PÉČÍ Naše firma poskytuje profesionální služby v oblasti ručního mytí aut. Jsme odborníci na čištění interiérů. Váš automobil vyčistíme a umyjeme v průběhu Vaší pracovní doby za bezkonkurenční ceny a doručíme Vám klíčky až na stůl do . Ruční způsob je nesporně nejšetrnější čištění a umývání automobilů. Už při základním mytí je Vaše auto nejen důkladně očištěno, ale rovněž je dodána . Doba čištění se pohybuje mezi 5-hod dle velikosti vozu a míry znečištění. Potřebujete auto jen zběžně povysávat, setřít prach z přístrojové desky, a k tomu.


Mytí, čištění interiérů vozů, alu kol, motorů, Sonax, bezkontaktní mytí, tepování. Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze! Dokonalé ruční mytí aut s nejmodernějšími přípravky na bázi NANOTECHNOLOGIE již od 3Kč. Chcete dopřát svému vozu dokonalou péči při jeho čištění ? Ruční automyčka v Líbeznicích u Prahy nabízí důkladné mytí, voskování laku, čištění a tepování interiérů, čištění kůže a nano ochranu automobilů. Provádíme ruční mytí karoserie, které je mnohonásobně šetrnější k laku Vašeho vozu, oproti průjezdu kartáčovou myčkou.


MALÉ AUTO : 1Kč VELKÉ . Nabízíme čištění interiérů suchou i mokrou cestou, leštění karoserie, parní čištění mezidveřních prostor a oken, odstraňování . Profesionální ruční mytí aut a čištění interiéru vozidel. Mytí, voskování, suché či mokré čištění interiéru (kůže, textilu), renovace laku a světel, keramický povlak, . RUČNÍ MYTÍ, ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ. Váš vůz bude ošetřen nejšetrnější metodou ručního mytí za použití nejmodernější technologie a mycích přípravků.

Mobilní ruční mytí exteriéru i interiéru aut bez vody po Praze a okolí. Svěřte svůj vůz do rukou profesionálů. Moderní a bezpečné centrum plné toho nejlepšího vybavení pro detailní čištění vozidel s certifikovanými detailery.


Renovace laku a keramická ochrana laku aut Helicar wash Prostějov - Vrahovická. K mytí používáme vysoce kvalitní švýcarskou autokosmetiku Rywax, šetrnou k . Přivezte auto o víkendu do 12:hodin a získejte báječnou slevu -. Máme za sebou již více než milion ručně vyčištěných automobilů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...