úterý 19. září 2017

Bezkontaktni mycka

Ruční mytí vozů a autodetailing. Mytí aut nás baví, a proto si troufáme říct, že jsme v tom dobří. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení RUČNÍ MYTÍ AUT PLUS, Praha , Holešovice. Provádíme profesionální kompletní čištění interiérů a mytí exteriérů osobních i užitkových vozidel vč. Přijedeme, vyčistíme nebo si Vaše auto . Mobilní ruční mytí exteriéru i interiéru aut bez vody po Praze a okolí.


Používáme převážně profesionální a ekologické přípravky od značky Chemical Guys. Působíme v Praze a okolí a na . Největší mycí centrum v Praze samoobslužných mycích boxu, vysavačů ruční mytí s obsluhou. Otevřeli jsme pro Vás nejmodernější ruční mytí.


VÁŽENÍ KLIENTI DRIVEWASH ruční mytí aut, OD 20. Právě proto je ruční mytí auta procedura, kterou je vhodné svěřovat pouze. Kompletní ruční mytí a čištění interiéru vozidel.


Chcete dopřát svému vozu dokonalou péči při jeho čištění? Nano šamponem ruční vyčištění disků a impregnace pneumatik vysušení karoserie, prahů a vnitřních hran . Polepování vozů, lepení fólií na sklo. Nabízíme Vám kompletní služby ručního mytí a čištění interiérů aut včetně tepování. Gocarwash je rodinná firma specializující se na ruční mytí a čištění aut Praha – Zličín.


Svěřte mytí a čištění auta profesionálům. RUČNÍ MYTÍ AUT PRAHA Nově otevřená ruční myčka v Praze , Drive Services, kde Vám nabízíme kompletní péči o karosérii a interiér aut. VIP programy pro vozy té nejvyšší třídy - ruční mytí osobních vozidel - luxování interiérů -čištěni a impregnace plastových částí -čištění oken -tepování . Do naší nabídky patří i ruční mytí automobilů. Díky menší spotřebě vody, kvalitním prostředkům bez chemie a také bez tvoření zbytečných odpadů šetříme i . Jsme premium ruční mytí a detailingové centrum na Praze Pankrác. S profesionální péčí se staráme o vaše auto a navracíme mu opět styl a nový vzhled.


Reviews Snažím se o své auto pečovat. Parní ruční mytí a čištění zádveří . Hommage Detailing je centrum které nabízí kompletní sortiment služeb detailingu a ručního mytí nejvyšší kvality! Nejkvalitnější ruční myti v Praze. Poctivé ruční mytí aut nás baví.


Pokud potřebujete váš vůz vyčistit, rádi vám se vším poradíme a budete od nás vždy odjíždět spokojeni. Jsme profesionální ruční myčka aut a autodetailingové studio s mnohaletou praxí. Nabízíme nadstandardní služby od základního mytí až po kompletní TOP . Na ruční mytí aut používáme autokosmetiku EcoOne, která je ekologicky.


Těšíme se na návštěvu, tým Time Wash Cars. Bezkontatkní automyčka CW TECH Hloubětín přináší vašemu vozu dokonalou očistu bez nebezpečí poškození laku. Automyčka CW TECH Praha Hloubětín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...