pondělí 25. září 2017

Ford transit obd

Společnost AUTOBOND GROUP a. KIA a FORD v Plzni , hledá vhodného uchazeče na pozici . Hledáme zaměstnance, který:. Nástup: dle dohody (možný ihned). Rozšiřujeme naše servisní kapacity.


Staňte se v Plzni součástí servisního týmu Porsche Inter Auto, které je dceřinou společností rakouské firmy.

Automobilový průmysl - aktuální nabídka volného místa. STK a emise v Plzni vám uděláme velmi rychle – kontaktujte STK Autokomplet. Zkušený tým automechaniků vám provede menší i rozsáhlejší opravy motorů, . Autoservis KL v Plzni - servis osobních a menších užitkových automobilů všech typů a značek.


Mechanické, karosářské opravy, pneuservis. Plzeň – Dokážete vyměnit rozvodový řemen či spojkovou lamelu? Máte zlaté české ručičky a nevadí vám,.


Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Klikněte pro nabídky práce na pozici automechanik v lokalitě Plzeň - město.

Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání. Místo výkonu práce, Plzeň. Automechanik pro opravy těžké a nadměrné techniky.


Zaměstnavatel, ContiTrade Services s. Jedná se o práci na HPP s jistotou . Autoopravna, autodílna, opravy aut všech značek Plzeň. Požadavky Výuční list z oboru automechanik nebo oboru příbuzného Praxi v oblasti oprav motorových… Podívejte se na podobné pozice na LinkedIn. Kompletní automechanické , karosářské a lakýrnické servisní práce. Kaznějov, 1Kč, nabídka ze dne 27.


AAA Auto International a. Používáme to nejnovější diagnostické vybavení . Najděte si zajímavou perspektivní práci. Kliknite pre ponuky práce na pozíciu automechanik pre lokalitu Plzeň - sever. Střední průmyslové školy dopravní v Plzni. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie.


Přehled volných míst ve společnosti Euromaster Pneucentrum Plzeň. Na začátku února se muži z Plzně porouchalo auto a tak ho odvezl k automechanikovi , který mu sdělil, že vůz nebude problém opravit, ale . Práce, zaměstnání - automechanik , Plzeň - město, inzerce.

Náplní Vaší práce bude stanovování diagnóz poruch, opravy osobních vozidel, pneuservis, objednávání náhradních dílů. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte o šikovném automechnikovi v Plzni nebo okolí, který se tomu fakt rozumí. Opravy vozů všech typů a značek, klempířské a lakýrnické práce. Diagnostika vozidel, kompletní vyřízení pojistné události, autopůjčovna, . Podobné nabídky z okresu Plzeň. Pobočka: Porsche Plzeň Borská Pole.


Pracovní poměr: nástup možný od 1. Kovář nebo automechanik , tyto obory už dávno nejsou určené. Témata: Škola, Plzeňsko, Písek, Plzeňský kraj, Plzeň -jih, práce, střední škola, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...