pátek 13. července 2018

Autorizovaný servis volkswagen

Nabízíme: diagnostické zařízení . TUkas se specializuje také na autorizovaný autoservis vozidel VW. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.


Více informací o používání cookies.

Výhodný poměr cena:výkon, náhradní vůz, mytí zdarma. Zajišťujeme autorizovaný servis na všechny námi nabízené značky. Servis VW , Škoda, Audi Otevírací doba: Po.


Marek Pouchlý Servisní poradce. Certifikovaný prodejce ojetých vozů z programu ŠKODA Plus. Specializovaný VW servis Praha 3. Komplexní servisní služby.


Originální náhradní díly a příslušenství.

Personál v servise je pravidelne školený a kvalifikovaný Vám . V nejmodernějších servisních prostorech v Pardubicích a Hradci. Autoservis ADAMÍK - specializovaný servis koncernových vozů ŠKODA, VW , AUDI a SEAT. Nemusíte udělat ani krok ze dveří, když Váš vůz potřebuje servis. To znamená servis par excellence . Prodej a servis vozů s tradicí již více než let.


Bratislava, Vajnorská 16 tel. Volkswagen , ŠKODA a servis vozů Volkswagen , . Pri servise používame len originálne náhradné diely značky VOLKSWAGEN. Auto Rotos - Rozbora, Pneuservis, Príprava na STK, Letný a zimný servis vozidiel.


V servise si zakladáme na kvalitnej . Jsme autorizovaným servisním partnerem pro vozidla značek ŠKODA, VW a SEAT. Dopřejte si pohodlí a nejvyšší kvalitu například odvozem domů ze servisu. FRÝDECKÁ 2AUTORIZOVANÝ SERVIS ŠKODA. Nejsme autorizovaný servis VW , přesto umíme nabídnout stejnou kvalitu práce jako ostatní autorizované autoservisy VW v Brně.


Naše služby jsou levnější a . Společnost OKIM je autorizovaný prodejce a servis vozů ŠKODA.

Autorizovaný prodejce Užitkových vozů VOLKSWAGEN a servis osobních a užitkových . Moderní automobily používají nové technologie a celou řadu prvků zvyšujících . Dále nabízíme i kompletní záruční a pozáruční servis. Díky tomu provádíme veškerý záruční a pozáruční servis všem vozům Škoda, Audi, VW , Seat a těm, které jsou vybaveny systémy BOSCH. K opravám používáme výhradně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...