čtvrtek 19. července 2018

Elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace

Provádíme opravy, repase i prodej spojek kompresorů klimatizace. Elektromagnetické třecí spojky se zkládají z elektromagnetické cívky, řemenice osazené . KOMPRESORU KLIMATIZACEOCTAVIA OD M . Pomoc od odborníků na autodíly. Kompresor -I CVC Poly-V 6 . TDI FORD GALAXY (WGR) - elektromagnetická spojka , kompresor klimatizace - VEMO, AKS DASIS.


Elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace

Měřil jsem odpor elektromagnetické spojky ten je nekonečný, déle jsem měřil. ELEKTROMAGNETická SPOJKA kompresoru klimatizace VW Passat Škoda Superb r. Takže, dnes se podíváme na jedno starší video. V rychlosti si povíme něco o klimatizaci a pak se vrhnu na.


Ahoj, prosím neřešil někdo podobný problém, nebo alespoň by nedokázal poradit. Zjistil jsem, že mi kolísá fungování klimatizace , respektive . Spis nez spojka bych to videl na loziska v klima kompresoru. Popis: Počet dílů v sestavě: 3. Vrácený díl nesmí být zadřený, kotoučem spojky řemenice lze volně otáčet. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Po přivedení proudu do cívky elektromagnetické spojky kompresoru dochází k. V případě poruchy klimatizace , kdy nesepne elektromagnetická spojka , a pojistky jsou v. Na čelí přítlačné desce spojky kompresoru , je v ose zajišťovací šroub.


Na stránke Autodielyonline24. Sháníte elektromagnetickou spojku kompresoru klimatizace na Mazda 5? Základními prvky klimatizace tedy jsou kompresor , kondenzátor,. Vás na kontrolu elektromagnetické spojky , respektive jejího vymezení vůlí,. Klimatizace osobního vozidla.


Je to stáloběžný kompresor s vysokotlakým regulačním ventilem. Sice to neřeší moji nefunkční klimu, ale to je vedlejší. Pak jsem ale na to přišel, že to dělá el. Není-li klimatizace zapnuta, vyřazuje kompresor elektromagnetická spojka na. Pokud máte elektromagnetickou spojku, taj slyšet dost várazné cvaknutí při zapnutí.


Elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace

Ale pozor: pokud vám uniklo chladivo, tak nenechávejte kompresor. Teplotu za výparníkem je možné. Už roky je ASC od WAECO zkratkou pro výtečnou kvalitu a špičkovou technologii zařízení pro klimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...