pondělí 16. července 2018

Korejské pneumatiky

Korejská Hyundai v Česku dává přednost jiným . Auto od začátku letošního roku odebírá pro svůj hlavní závod v Mladé Boleslavi pneumatiky od jihokorejské firmy Nexen Tire. Pneumatiky Nexen CP6nabízíme v následujících rozměrech. Vítězem testu se velmi překvapivě staly korejské pneumatiky Nexen N blue Season. Ty byly velmi dobře hodnoceny při jízdě na mokru a na .

Nexen Tire Corporation je jedním z nejvýznamnějších korejských producentů pneumatik. Společnost byla založená v roce . Celkem letních i zimních testů pneumatik značky Hankook od organizací jako. Tato korejská firma se také domluvila na spolupráci s firmou BMW AG pro rok . Firma letos vyrobí 1tisíc zkušebních pneumatik , příští rok už 5 . Po letošní zkušební výrobě 1tisíc pneumatik už jich Nexen příští rok vyrobí milionu.


Zatím využívá u nás pneumatiky značky Nexen jen mladoboleslavská Škoda Auto.

Na Žatecku zaměstná příští rok lidí. Celková výše investice je zhruba miliardy korun. Vyberte si z kvalitních zimních pneumatik Barum, Continental, Pirelli, Hankook, Fulda a dalších. Také nejlepší letní pneumatiky pro crossovery by měly být dobré pro odstranění nečistot a. Zástupce korejské pneumatiky pro crossovery.


Stavba továrny korejské firmy Nexen Tire na výrobu pneumatik slavnostně začne v průmyslové zóně Triangle mezi Žatcem a Mostem 1. Nexen CP6je letní pneu pro osobní vozy nižší a střední třídy. Nesměrové korejské pneumatiky ocení především řidiči, kteří hledají vysoký kilometrový výkon a . Hankook jsou korejské pneumatiky o nichž ještě před pár lety v Evropě téměř nikdo neslyšel. Stačilo pár důvěryhodných umístění v testech automobilových . Automobilka Škoda Auto uzavřela s jihokorejskou společností Nexen dohodu o dodávkách pneumatik pro modely Rapid a Octavia. Po několika letech se do sortimentu APM Automotive vrátily pneumatiky oblíbené korejské značky HANKOOK… K dispozici je i odborníky . Příští rok už vyrobíme milionu pneumatik.


Letos to bude 1tisíc a půjde o vzorky. Vedení korejské společnosti NEXEN Tire se přemístilo do Žatce. Tagy: nexen tire, petr pospíšil, výroba pneu.

Díky němu jsme se za posledních let proměnili z malé korejské firmy ve světového výrobce špičkových pneumatik. Naším cílem je přinášet dokonalý zážitek z . Osobní pneu Kumho KUMHO SOLUS HSje letní pneu pro výkonné osobní vozy. Premiér Bohuslav Sobotka a vrcholný představitel korejské společnosti Nexen Kang Pjung-čung dnes podepíší smlouvu o inve. Rozhovor, který dost možná změní váš pohled na pneumatiky.


Jaký máte názor na korejské výrobce pneumatik ? Test zimních pneumatik Goodride SW602. Budou pro vás pneumatiky Goodride SW6ty pravé? Nabízíme vám testy, recenze a názory ostatních řidičů na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...