čtvrtek 5. července 2018

Svařování plastů olomouc

Svařování plastů olomouc

Potřebujete odtahovou službu ? Milan Paseka - odťahová služba - Odťahová služba a pomoc vodičom na ceste. Servis motorových vozidiel - diagnostika motorov, lakovanie, pneuservis. Naše odtahová auta jsou vybavena GPS a jsou napojena přímo na informační systém. Jakmile policista nebo kontrolor zjistí nedovolené . Náhradní díly na automobily, ekologická likvidace vozidel, autovrakoviště, pneuservis, výkup ojetých a havarovaných vozidel, odtahová služba hodin denně. Firma nabízí záruční a pozáruční servisní služby, klempířské a karosářské práce, prodej originálních nd a přísl.


Svařování plastů olomouc

NONSTOP AUTOSERVIS JIHLAVA - NEJSME JEN ODTAHOVÁ SLUŽBA. Cílem naší nonstop autoservisní služby je vždy vyj . Zajišťujeme asistence, odtahy, vyproštění atd. Zabezpečení odtahové služby servisu hodin denně.


Jihlava okres Jihlava , Kraj. Petr Skokan 24views. Popis: Nabízím levný odtah Vašeho vozidla po území ČR a ze zemí celé EU . Odtahová a asistenční služba nonstop pro dálnici D1. Naším posláním je pomáhat veřejnosti a našim zákazníkům v oblasti dopravy. Moderními technologiemi a naší speciální technikou zajišťovat co nejrychlejší . Nonstop asistenční služba.


Vyhledá všechny pobočky AsisTrans - ODTAHOVÁ SLUŽBA , PNEUSERVIS, AUTOSERVIS vč. Za čtyři dny už jich odvezli 60. Loni jich za celou dobu bylo 200. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na . Výše odměny závisí na konkrétním autě, jeho stavu, roku . Tento pin objevil(a) Mercedes Servis Štoky.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Provádíme odtahování a vyprošťování vozidel. Nabízíme jeřábnické práce, přepravu materiálu a silniční služby. Michálková Lenka - ODTAHOVÁ SLUŽBA.


Zajistíme odtah a vyproštění vozidel. Poskytujeme jeřábnické práce, přepravu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...