úterý 17. července 2018

Fridex g11

Fridex G-60° modrý, pro hliníkové motory, 1L. Môže byť použitá vo všetkých . Smile Jaké jsou rozdíly mezi těmito druhy Fridexu? Kámoš má na GTDi G11tku, já na B5.


Koncentrovaná chladicí kapalina na bázi ethylenglykolu,.

Nemrznoucí chladící kapalina, mísitelná s nemrznoucí směsí Fiat Paraflu ( modrou G), fridex a všemi kapalinami Ga Gna stejné bázi. Chladicí kapalina Dexoll Antifreeze G, 1L. Cena bez DPH, Cena s DPH. Základní cena: 6Kč bez DPH, 8Kč s DPH.


Tak pokud by byly úplně stejné,tak proč vlastně dělat Gkdyž mám G. DEXOLL Antifreeze G- modrý 1L. Chladící kapalina Antifreeze Gje celoroční, vysoce kvalitní kapalina určena pro chladící okruhy automobilů všech druhů a jako teplonosné médium pro topné. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Modrou, podle normy TL 7správně nazývanou modrozelenou chladicí kapalinu (označovanou jako typ C, G4 nebo zejména G) začali . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Glacelf Plus Total Glycoshell Shell.


Spolehlivě chrání před poškozením mrazem a korozí. Kapalina chladící GAGROZET Antifreeze L. Starší typy s minerální aditivací ( G) bývaly modrozelené, novější (G12) s. Zatímco označení G, Ga podobně je zejména záležitostí samotné Škody Auto, jsou písmena abecedy (B, C, D a jiné) vyjádřením příslušnosti k danému . Chladící směs GlycoShell Gje nemrznoucí kapalina určená pro použití v moderních i ve starších chladících systémech. SAE 10W HAPPY CAR antifreeze G(3L). FRIDEX G (FELICIA) 1L. Hustoměr pro měření mrazuvzdornosti chladícíh kapalin typu Fridex , G, G( ethylenglykol).


Mnohonásobně a ve světovém měřítku osvědčená, technicky . Rox Zimní směs do chladiče G-30°C je nízkotuhnoucí chladící kapalina na bázi monoetylenglykolu s antikorozními. GLACIDET -20°C, 2-, zimní kapalina do ostřikovačů .

PROAUTO Kvapalina chladiaca G, 1l. GMODRO-ZELENÁ - je nemrznúca zmes do chladičov určená novších áut,. Teraz je tam ta modro zelena gno aspoň podľa farby.


KONCENTRAT PŁYNU DO CHŁODNIC 5L 1:1=-35°C G11. Používa sa pre novšie motory, ktorých hlava je zo zliatin hliníku. G, jinak růžovou Ga máš to. Certifikát je k nalezení mezi přílohami.


Chladiaca kvapalina pre moderné automobily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...