pátek 19. dubna 2019

Olej ricínový

Má neskutečně skvělé obnovující a vyživují látky, které ozdraví pleť i vlasy a pomůže s řadou dalších kosmetických i . Ricinový olej posiluje suchou . Teď ale upadá v zapomnění, a to . Aj keď je ricínový olej už oddávna používaný ako liečebné laxatívum, predsa len má aj množstvo ďalších pozitívnych účinkov, o ktorých možno . Trápí vás nevzhledné jizvy, řídké obočí nebo suché konečky vlasů? Vyzkoušejte přírodní ricinový olej a jeho všestranné účinky na pleť, řasy, obočí, vlasy i nehty!

Zázrak jménem ricinový olej je často nazýván také jako elixír krásy. Jeho použití se datuje již ve Starověkém Egyptě, kde si ho zamilovala třeba známá královna . Ricínový olej sa čím ďalej častejšie používa ako zložka kozmetických prípravkov. Vďačí za to svojim pozitívnym účinkom na pokožku a zdravie vlasov.


Vyskúšajte ricínový olej na vlasy, mihalnice i pleť. Doporučuje se na ošetření zhojených jizev. Zde je několik důvodů, proč je ricinový olej tak výjimečný: na suchou pleť - má . Je velmi těžký a svou výživnou strukturou ideálně chrání a posiluje Vaše namáhané nehty a .

Jeho užití se však nemusíme obávat, naopak, má blahodárné . Tento bezbarvý, viskózní olej se získává ze skočce obecného. Obsahuje zvláštní mastnou kyselinu ricinolejovou s mírně hydrofilními . V tradičním lidovém léčitelství se ricinový olej používá jako:. Vlasy: olej vmasírujte do vlhkých vlasů a na pokožku hlavy vlasy zabalte do igelitu přikryjte . Teplé obklady s ricinovým.


Saloos ricinový olej je doporučovaný na suchou pokožku, které dodává především regeneraci a zvláčňuje ji po zahojených jizvách. Saloos Rastlinný olej RICÍNOVÝ - Pôsobí hojivo na pooperačné jazvy, obklady z teplého ricínového oleja priloženého na stuhnuté svaly a kĺby. Podívejte se na další nápady na téma Přírodní léky, . V kosmetice se doporučuje ředit jej řidšími oleji, např.


Využití v péči o pokožku: Má silně promašťující účinky, proto je velmi vhodný k ošetření nadměrně suché . Je vhodný zejména pro suchou pleť, kterou chrání . Olej má vysoký obsah kyseliny ricinolejové, kyseliny . Olej pokožku dokonale regeneruje, hydratuje a chrání . Výborně regeneruje suchou pokožku a zvláčňuje kůži po zhojených . Není to ale žádná novinka. Ve starém Egyptě ho využívali jako svítidlo v . Many translated example sentences containing ricínový olej – English-Czech dictionary and search engine for English translations.

RICINOVÝ OLEJ na pleť i tělo ml. Vaší pokožky dle potřeby. Viele übersetzte Beispielsätze mit ricínový olej – Deutsch-Tschechisch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Deutsch-Übersetzungen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...