úterý 2. dubna 2019

Vif super diesel aditiv zimní praha

Vif super diesel aditiv zimní praha

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Aditivum do nafty nejnovější generace s vyváženým složením specifickým pro. Prodlužuje životnost palivového systému díky ochraně . Zajistí tišší chod motoru, nižší spotřebu paliva a lepší starty v zimě. Multifunkční přísada předčila v našem srovnání všechny . Super diesel aditiv - zimní 5ml.


Vif super diesel aditiv zimní praha

Aditiva do nafty VIF v letní i zimní verzi zvyšují cetanové číslo, díky kterému se. Zimní aditivum do nafty SUPER DIESEL ADITIV je multifunkční přísadou s . Vítěz srovnávacího testu časopisu Svět motorů. VIF super diesel aditiv zimní 500ml. Přípravek se silným účinkem proti zamrznutí nafty.


Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů. Zimní multifunkční je přísada do motorové nafty s protikorozním účinkem, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek. VIF SUPER DIESEL ADITIV zimní.


Vif super diesel aditiv zimní praha

Udržuje nízkou spotřebu . Vif super diesel aditiv , zimní aditiva pro vznět. PVP4TDI,HDI,JTCDI,TDCi,CDTi,dCi,chrání motor před negativními . Kvalitní zimní aditivum do nafty s multifunkčními vlastnostmi a protikorozním účinkem. Naprostá jednička mezi aditivy! Dokonale chrání palivové čerpadlo před . Balení postačí na 5litrů nafty.


Zlepšuje tekutost a filtrovatelnost nafty v zimním období. Více než 1servisů v celé ČR! Vhodný pro všechny vznětové motory, zvláště s vysokotlakým . VIF chrání palivové čerpadlo a udržuje čistotu vstřikovacích trysek.


Chrání motor před negativními účinky biosložky. Přísada do nafty dokonale chrání palivový systém, šetří palivo a zlepšuje start. Opište kód z obrázku antispam . Přísada do motorové nafty, zajišťující trvalou a dokonalou péči o palivový systém. Pravidelným přidáváním aditiv VIF do nafty prodloužíte životnost vašeho motoru. Skladem Zboží doručíme 14.


Nakupujte SUPER DIESEL aditiv VIF na pk-oil. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Zimní přísada do motorové nafty, zlepšuje filtrovatelnost a tekutost nafty v zimním období, udržuje čistotu vstřikovacích trysek, chrání palivový systém před korozí . V mrazech zlepšuje teplotu filtrovatelnosti, neboť modifikuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...