pondělí 8. dubna 2019

Servis oken brno

Klimatizace v autě je živnou půdou pro nejrůznější viry, bakterie, roztoče,. Naplnění náplně klimatizace včetně doplnění chybějícího množství. Opravujeme hliníkové trubky systému klimatizace či hadice za přijatelné ceny. Opravy autoklimatizací jsou v dnešní době jednou z našich hlavních činností, . Na případné doplnění chladiva .

U nás provádíme revize, odborný servis klimatizace, opravy okruhu autoklimatizace a plnění klimatizace ekologickou náplní R134a. Orientační ceny Klima servisu:. Ceník plnění , servisu, čištění a dezinfekce vaší autoklimatizace ve.


Do ceny není zahrnut materiál, který se spotřebuje při údržbě klimatizace a test těsnosti. V naších pneuservisech Ostrava a Šenov zajišťujeme plnění , dezinfekci a čištění. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se . Podívejte se na modelový rozpočet ceny plnění klimatizace.


V servisu nebo svépomocí?

Plnění klimatizace - cena. PLNÍME KLIMATIZACE NEJLEVNĚJI ! Desinfekce klimatizace ozonem O- cena 39- Kč. Servis a plnění klimatizací. Pravidelná údržba klimatizace v autě Vám ušetří zdraví a peníze za opravy v případě poruchy.


Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 49-Kč s DPH. Komplexní servis autoklimatizace. Akce-na plnění klimatizace. U nás nemáme žádné absurdní poplatky, za připojení stroje na plnění klimatizace.


Dezinfekce klimatizace ozónem. Odsátí, základní tlaková zkouška, regenerace, naplnění - R134a, 50-, 50-, 50-. Novinka - čištění, plnění a dezinfekce klimatizací osobních,. Cena chladiva dle ceníku. Smluvní servis pojišťoven.


Likvidace pojistných událostí. Autoservis na všechny značky.

Náhradní díly za nízké ceny. Nyní nabízíme doplnění klimatizace za AKČNÍ CENU. Platí pro všechny značky a typy . Zaplatíte podle toho, jaký máte v automobilu druh klimatizace.


Kontrola, údržba a plnění klimatizace se vyplatí! Opravy trubek a hadic systému auto klimatizace chladičů-repasované díly. Rozdíl mezi množstvím odčerpaného a naplněného chladiva je účtován gram = Kč.


Užíváme nejmodernější přístroj firmy Bosch pro výměnu klimatizačního plynu (R 134a) a doplnění speciálního oleje pro mazání kompresoru klimatizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...