pondělí 22. dubna 2019

Pneuservis chrlice

Pneuservis chrlice

Ušetřete čas, síly i nervy a nechte si své pneumatiky vyměnit v našem. Provedeme výměnu pneumatik na vašem motocyklu, ať už sedláte silniční moto, enduro, . Prodej nových i použitých pneumatik a disků - ocelových a hliníkových. Kompletní nabídka služeb pneuservisu. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Zajišťujeme tak kompletní služby spojené s výměnou Vašich letních a zimních pneumatik a opravami pneu.


Pneuservis chrlice

Využijte náš pražský pneuservis, kromě krátkých . Potřebujete vyměnit pneumatiky ? Nabízíme služby spojené s prodejem, výměnou a vyvažováním pneumatik pro všechny typy automobilů, osobních . Platíte pouze materiál, a to: nový ventilek kč, vyvážení do. V zájmu bezpečné jízdy a zachování dobrého stavu pneu je třeba o letní i zimní pneumatiky řádně pečovat. Pneuservis ContiTrade Services s. Ostrava - Moravská Ostrava BestDrive. Uvedené ceny jsou konečné za kompletní přezutí (4x pneu ) včetně montáže vyvážení a závaží.


Odborná výměna pneumatik včetně přesného vyvážení na stacionárním zařízení. Přezutí pneumatik provádíme pro osobní vozidla, 4xa SUV, dodávkové. Přezouváme jak obyčejné pneumatiky tak i dojezdové, neboli ROF. Ventil bezdušový – výměna.


Náš odborně vyškolený personál nabídne profesionální přístup v příjemné prostředí pneuservisu s . Nabízíme kompletní služby pneuservisu, prodej pneumatik a hliníkových disků,. V naší prodejně najdete široký sortiment pneumatik , litých kol a příslušenství. Välimuistissa Samankaltaisia Käännä tämä sivu demontáž na osu. Výdejní místo pro e-shop ALMA PNEU. Své provozovny má také v USA, Švýcarsku a . Provádíme výměnu pneumatik na osobních i dodávkových vozech.


Doporučíme Vám nejvhodnější typ pneu pro Váš vůz, pneumatiky vyměníme, kola vyvážíme . Auto - pneu servis Novotný působí na poli opravárenství, prodeje náhradních dílů a montáží LPG do vozidel. VÝMĚNA AUTOSKEL Z POVINNÉHO RUČENÍ! Kupón na přezutí - kó který lze objednat při nákupu pneumatik , je vytištěn na faktuře přiložené u. Bezchybně seřízená geometrie Vám umožní správné sjíždění pneumatik a tím zajistí . Specializovaný prodej motocyklových pneumatik a duší s nejširší nabídkou na trhu.


Velkoobchod pneumatik a duší pro registrované partnery. Vyvážení disku s pneu (Plechový disk), Kč, 2Kč. Výměna ventilku, Kč, 1Kč.


Smluvní servis Česká pojišťovna, Kooperativa, ČPP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...