pondělí 29. dubna 2019

Superior paint 20

Superior paint 20

Před dny Buďte jedním z prvních uchazečů. Povolání: Mechanici a opraváři osobních automobilů. Práci nabízí: RST Group s. Portál cestovatelů s mobilními domy.


Najdete tu diskuzní fórum, fotogalerie, články z cest i burzu. Nabídka práce v oboru Mechanici a opraváři osobních automobilů, firma SECAR MORAVIA, s. Brno , okres Brno -město. Pracovní poměr: plný úvazek.


Smluvní vztah: pracovní smlouva. Směnnost: Jednosměnný provoz. Minimální vzdělání: Výuční list. Autoservis a pneuservis v Brně.


Pronajímáme veterány na svatby a půjčejeme střešní boxy. Kompletní servis pro vaše vozidlo. Až mi to přišlo tak jsem si uvědomil že jsem pěkně v rejži :lol: Myslel jsem že dojde krabička s drátama a návodem . Najděte dodavatele pro téma autoelektrikář.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Oprava částečně vyhořelé pojistkové skříně plus další možné následné opravy týkající se elektriky. Přijmeme automechanika nebo autoelektrikáře na HPP. Nabízíme dobré mzdové podmínky a práci v příjemném prostředí.


Superior paint 20

Opravy autoelektroniky, alternátorů a startérů, elektroinstalací a palubních přístrojů. Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno. Právě teď nabízíme celkem volná místa práce na pozici autoelektrikář v regionu brno. Střední škola elektrotechnická a energetická Sokolnice, příspěvková organizace.


Automobilový průmysl - aktuální nabídka volného místa. Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního . Příspěvekod Propet Út 05. Alfu 1a je tam někde past - nejde.


Superior paint 20

Ahoj, hledám někoho kdo se vyzná v el. V databázi máme nabídek práce a zaměstnání. Servis - Nová provozovna v Modřicích u Brna (OC OLYMPIA) . Název pozice, Autoelektrikář. Předpokládaný nástup, ihned.


Kontaktní adresa, Okružní . Hledaná fráze : Autoelektrikář Byla nalezena volná pracovní místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...