čtvrtek 30. listopadu 2017

Auto repair

Renovujeme autolaky karoserie, děláme voskové konzervace, antikorozní nástřiky podvozků i dutin. Rovnáme důlky po kroupách bez poškození laku. Antikorozní ochrana dutin ML a speciální nástřiky podvozků.


Kompletní vyřízení pojistných událostí ! Něco jsem si o tom přečetl a někteří (včetně autorizovaného servisu) nástřik podvozku a dutin doporučují, jiní píšou, že je to kontraproduktivní . Barva nástřiku podvozku je černá.

Pokud už je někde koroze, tak ty antikorozní nástřiky samy o sobě moc nezmohou, je třeba povrch důkladně zbavit koroze a navíc stabilizovat . Koroze trápí celou řadu vozů. Kromě toho, že je nevzhledná, ničí i samotný vůz. Předcházet korozi je možné mnoha způsoby. Nejčastěji se setkáme s . Provádíme vysoce kvalitní nástřiky podvozku a dutin. Pokud máte také zajem o nástřik podvozku a dutin . Vozidla s podvozkovym ramem např.


Dinitrol ML antikorozní ochrana dutin 1L.

Cena 24Kč s DPH 295. Mytí vozidel, antikorozní ochrana Mytí vozidel používání moderní ekologické chemie. Autoklempířství, pneuservis, ochrana podvozku a drobné opravy starších vozidel. Tato práce zahrnuje: demontáž krytů . Nabízím vám ošetření podvozku, karoserie a dutin vašeho vozu značkovými přípravky s praxí více jak 25let.


Tento nástřik doporučujeme u nových vozidel a vozidel která prošla karosářskou úpravou. Tento antikorózní nástřik podvozku a karoserie je vhodné provádět od . Zkorodovaná místa ručně dočistíme a ošetříme antikorozním nátěrem. Výměna autoskel, antikorozní nástřik podvozku i příprava na STK. Autoservis NOVOS Liberec se zabývá prodejem a montážemi automobilových a . Aplikaci provádíme nátěrem, oproti nástřiku se ochranná hmota důkladně. Ochrana podvozku - Praha a okolí.


Nástřik podvozku a dutin. WAXOYL nabízí dlouhodobé kvalitní řešení. Po dvou letech je vhodné opět ošetřit dutiny, případně opravit nástřik podvozku. Ošetření základní antikorozní barvou.


Nejvhodnější dobou pro aplikaci ochranného nástřiku podvozku a karoserie je. Pokud vosku dáte příliš, rozpustí to původní nástřik a většina toho odteče kanálky na zem = výsledkem je snížená antikorozní ochrana. Kdybych jej měl nevalel bych se hodiny pod tím sám.

Před stříkáním provedeme mytí podvozku , odmaštění, osušení a. FINECCO Autoservis v Praze používá kvalitní chemii od firmy Würth na gumoasfaltové bázi, který chrání. První den Vaše vozidlo nejprve odborně očistíme, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...