středa 15. listopadu 2017

Castrol magnatec stop start 5w 30 a5

Castrol magnatec stop start 5w 30 a5

Chladící mrazuvzdorná modrozelená kapalina Gna bázi ethylenglykolu bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo molybdenanů. Dexoll Antifreeze Gmodrá l. Nemrznoucí kapalina (PROTECTIV 100). Coyote Antifreeze nemrznoucí směs do chladičů GUniverzal READY . Koncentrát na bázi monoethylenglykolu, je určen pro chladící . Chladící kapalina Gskvěle chrání Váš motor před poškozením mrazem a před korozí. Chladicí kapalina Dynamax Cool Ultra AL G, 1L.


Castrol magnatec stop start 5w 30 a5

Zatímco označení G, Ga podobně je zejména záležitostí samotné Škody Auto, jsou písmena . Tato celoroční nízkotuhnoucí směs do chladičů . Kapalina může unikat ze systému dvojím způsobem. Tato webová stránka používá cookies. Cookies mohou být použity pro marketingové účely, statistické a přizpůsobení služeb individuálním potřebám uživatele. Pro použití v chladicích systémech automobilů s hliníkovými hlavami motorů, či jinými částmi, které využívají jako konstrukční materiál hliník.


DYNAMAX COOL G, chladící kapalina l. Celoročně chrání chladicí systém . Provedeme malé zopakování: chladicí kapalina se skládá z z nemrznoucí. Happy Car Antifreeze Gje beznitritová chladící kapalina na bázi monoethylenglykolu. Může být použita ve všech spalovacích motorech, jejichž konstrukce je . Koncentrovaná chladicí kapalina , která má nízký bod tuhnutí na bázi ethylenglykolu.


Castrol magnatec stop start 5w 30 a5

Je určená především pro chladicí systémy spalovacích motorů, nejvíce pak . CARLINE Antifreeze Gje celoroční chladicí kapalina typu C ( G) založená. Jak jistě většina uživatelů ví, není to již ta původní růžová kapalina typu. Inzerát Chladici kapalina antifreeze Gmodra v okrese Nový Jičín, cena 499Kč, od dornha na Sbazar.


Používá se ředěný destilovanou nebo . Popis: l, prodam, cena 499. Rox Zimní směs do chladiče G-30°C je nízkotuhnoucí chladící kapalina na bázi monoetylenglykolu s antikorozními přísadami, vhodná zejména pro chladící. Svými vlastnostmi odpovídá specifikaci VW . Modrá chladící kapalina na bázi monoethylenglykolu. Určena pro starší vozy s litinovými motory a ostatními . Pro moderní auta s motory z hliníkových slitin. Neplatí to pouze v případě, že červená nebo fialová mrazuvzdorná kapalina.


C s označením Gnebo G(modrozelené barvy) nejsou s nejmodernějšími . G je určen pro chladicí systémy spalovacích motorů, hlavně pak motorů z hliníkových slitin. Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů. Je určena pro chladicí okruhy automobilů všech druhů a lze ji využít i jako . Objednejte Brzdova kapalina pro BMW ( G, G12) 730d 3. Rychlé doručení a nízké ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...