pondělí 13. listopadu 2017

Lakování disků praha

V rámci práškového lakování zajistíme případné vyrovnání ráfků a odstranění starého laku. Lakujeme disky ALU i ocelové, pro osobní auta, motocykly a jízdní . Veškeré informace k zakázkám a lakování. Pneuservis Mráček v Praze Vám nabízí. Ceník lakování disků kol, levné lakování disků , nejlevnější, renovace disků kol, práškové lakování , rovnání disků.


Povrchové úpravy moto a auto disků - Pískování, balotinování, lakování a leštění disků.

Rychlé a kvalitní opravy a kompletní renovace alu disků. Provádíme estetické opravy i rovnání, svařování a vyvážení alu kol. Opravy alu kol provádíme. Lakování kol dle přání zákazníka a. Je jedno, jestli jsou disky nové nebo použité, lze dokonce opravit i drobné vady ( odřeniny, škrábance) a. Výsledky naší práce - opravy ráfků, leštění, lakování.


Já teď svoje kola brousím ručně a strýc mi je bude normálně lakovat mokrou cestou. Zpět na „ Disky a pneumatiky“.

Alu kola stříkáme v lakovacím boxu mokrou cestou za použití kvalitních barev a. Poškozené alu disky opravuje odborně na hydraulickém rovnacím stroji Atek . Profesionální práškové lakování komaxitem. K povrchovým úpravám kovů používáme kvalitní,. Průměrný počet nalakovaných disků za rok. Renovace alu kol Praha dělí tuto . E-shop s ALU disky a příslušenstvím Výprodej ALU disky , bazar. Cena práškového lakování plechových disků již od 450Kč bez DPH - ( kompletní renovace).


Provádíme profesionální rovnání, opravy renovace disků všech typů a velikostí. Kompletní pneuservis pro os. Provádíme opravy laku auta v případě škrábanců a poškození laku od kamínků, pracujeme rychle a levně v Praha.


Nabízíme kompletní služby týkající se hliníkových a plechových disků jako je lakování , leštění, rovnání a svařování za skvělé ceny. Pískování,oprava disku a lakování. ALU disků , svařování, odlakování, práškové lakování , . Rovnání ráfků v Praze -východ a okolí. Principem práškového lakování je elektrostatické nanášení práškového plastu na.


Nabzíme novou službu rozlešťování a opravy leštěných Alu disků.

Disky jsou lakované po celé ploše, tedy čelní plocha, zadní strana, vnitřní i. Zajišťujeme kompletní renovace alu disků , které jsou poškozeny běžným opotřebením. Součástí renovace je pískování a lakování. Jsme schopni opravit jakkoliv poškozený disk. Najít v Praze kvalitní pneuservis je jako hledání jehly v kupce sena.


Kromě oprav alu disků nabízí pneuservis Praha také lakování alu kol. Nejmoderněji vybavený pneuservis pro přezouvání všech typu disku a pneu včetně. Provádíme repasování hliníkových i plechových auto disků všech rozměrů. Kdy by bylo potřeba tak uz umim i chemicky odlak,mame ho uz rok.


Chemicky delam jak plechy tak i hlinik. Naposledy jsem delal par sad kol .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...