úterý 7. listopadu 2017

Dsg převodovka

Dsg převodovka

Vstřikovací čerpadla systém Common Rail Nabízíme opravy elektronicky řízených. Prodej náhradních dílů vstřikovacích soustav diesel motorů: vstřikovače a. Opravy naftových vstřikovačů a čerpadel Vodňany. Delphi, Denso , Siemens VDO a . Aktuálně vyráběné vstřikovací systémy nafty společnosti DENSO.


Prodáme na OPEL vstřikovací čerpadlo DENSO pro motor Z17DTH - 74KW. Servis a opravy, nastavení dieselových vstřikovačů pro různé diesel motory. Těsnění, vstřikovací čerpadlo pro AUDI ABAvant (8E) Squattro Benzín 3HP. Pan Jína (bývalý učitel z LIAZu) mi vysvětluje funkci mechanického vstřikovacího čerpadla se zaměřením na. Prodám vstřikovací čerpadlo DENSO , plně funkční, opravené v Bosch . Náhradní díly vstřikovače, čerpadla Dieselservis Třebíč provádíme opravy a prodej palivových soustav.


Naše firma se zabývá řešením problematiky diesel vstřikování , jejich repase a. Testování všech typů sdružených vstřikovačů čerpadlo -tryska značek . Další značení: Čárový kód (EAN):. BOSCH, DENSO , DELPHI, VDO (Continental) . Opravy a seřízení naftových vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. OPRAVA A PRODEJ VSTŘIKOVACÍCH ČERPADEL. Specialisté pro komponenty vysokotlakých vstřikovacích systémů nafty a benzínu, originální a. Pro opravu a servis vstřikovacích systémů a čerpadel.


Dsg převodovka

Vybírejte si ve velkém množství vstřikovacích čerpadel Denso pro všechny typy vozidel. Japonský výrobce automobilových technologií, systémů a komponentů, DENSO , klade velký důraz na kvalitu a jak je v Japonsku zvykem, všechny produkty jsou . Potom se stavte u nás v DENSO autorizovaném servisu u firmy AC-autosklo. Servis dieselových motorů, vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel nejen pro Brno . Společnost DENSO Corporation jako 3. Palivové čerpadlá značky Denso.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Prodej nových vstřiků , čerpadel a ostatních komponentů Common Rail . Doplňkové info: bez držáku počet pólů: . Diesel ,hřebenové servořízení,Servis, vstřikovače ,Vstřik,Diesel,tryska ,injector, Turbodmychadlo, repas,oprava,delphi. DIESEL SERVIS oprava vstřikovačů(trysek) a čerpadel. Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů.


Dsg převodovka

Příprava paliva : vstřikovací čerpadlo rozdělovače omezení výrobce: Denso Balení: 1 . Změny u systémů CR Continental (Siemens). Systémy CR Denso s vysokotlakými . DCI NISSAN X TRAIL TSCV 04R. Technické informace: Repair Solution:Yes. Vysokotlaké čerpadlo DENSO.


V polovině devadesátých let Dr. Shohei Itoh a Masahiko Mijaki z firmy Denso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...