středa 1. listopadu 2017

Autoservis řeporyje

Autoservis řeporyje

Chcete jezdit za polovinu. Jsme první autopůjčovna s vozy na zemní plyn v ČR. U přestaveb na LPG a CNG se nám nejvíce osvědčily sady od firem AC STAG a BRC. Terezín specializovaný prodejce CNG vozidel autobazar, autopůjčovna , servis.


Pražská plynárenská Správa majetku, s. A, Ford Focus kombi, Kia Cee´d kombi, VW Golf 1. Autopůjčovna nenese odpovědnost za žádné ztráty způsobené vázáním se na . Naše autopůjčovna nabízí pronájem vozů pro veřejnost a řidiče taxi. Pronájem taxi vozů lze i na splátky. Náš pronájem taxi vozů má ekonomické vozy na CNG. Po mnohaletých zkušenostech v oblasti CNG se firma rozhodla tento typ pohonu více přiblížit široké veřejnosti. První autopůjčovna vozů na stlačený zemní plyn od společnosti PRAŽSKÁ PLYNÁRENSKÁ, a. Detail vozu Škoda Octavia III G-TEC CNG.


V tuto chvíli má pobočky . Půjčovna vozidel AllParts. Vám nabízí nejvýhodnější podmínky a ceny za pronájem vozidel Škoda. Ceny se odvíjí od individuálních požadavků, délky pronájmu a počtu . Plnicí stanice CNG v České republice. Nabízíme k zapůjčení osobní i dodávkové automobily.


Pevy auto – dlouholetá autopůjčovna v Olomouci s tradicí. Vždy nové a zánovní vozy. Sídlíme v Pardubicích a . Auto MERCIA Vám prostřednictvím ekonomické autopůjčovny nabízí. CNG , pokud nebylo sjednáno jinak. Jediná autopůjčovna s vozy ŠKODA OCTAVIA CNG.


Sixt velmi aktivní s vozy na CNG. Zákazníci operativního leasingu objednávají vozy . ON Energy Globe Award ČR v kategorii Vzduch. Barva: Další: Praktické spojení výhod osobního vozu a pickupu. Společnost mu zapůjčila vůz ze své CNG autopůjčovny , která funguje už celých osm let.


Autoservis řeporyje

Předseda jejího představenstva Ing. PŮJČOVNA - nabízená vozidla a služby pro vás: Všechny vozy v naší půjčovně jsou kompletně pojištěny s minimální spoluúčastí, které platí po . Máte zájem jezdit na CNG (zemní plyn) ? Ano, kdyby byla v dosahu čerpací stanice CNG. Pro osobní kontakt je Vám k dispozici vedoucí autopůjčovny na tel.


Provozujeme autopůjčovnu dodávek s pohonem na CNG a NGT. Pronajímáme vozy značek IVECO Daily a Fiat Ducato. Vozidla jsou pojištěna, mají dálniční. Objem nádrže CNG: kg, objem nádrže benzín: l. Zvažte také přestavbu Vašeho vozidla na CNG.


Flexibilní pronájem a půjčovna vozidel. Modely Caddy jezdí na plyn CNG – nejekologičtější palivo současnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...