čtvrtek 2. listopadu 2017

Bmw e61 tuning

Bmw e61 tuning

Opravná sada oprava závitu BMW ESAC 52182. Online katalog BMW ETK obsahuje detailní informace o náhradních dílech pro auta vyrobené BMW od 1928. Jelikož nově provádím i opravy závitů pro zapalovací svíčky M14×rozhodl jsem se napsat článek jak tato oprava probíhá.


Bmw e61 tuning

Závitové vložky na opravu závitů svíček M8x1. V-COIL je profesionální systém pro opravy stržených závitů. Funkce spočívá v převrtání poškozeného závitu a vyříznutí nového závitu , do kterého se natočí . Brzdy pro Leon 1M Cupra Oprava zavitu ovzdušňovacích šroubů.


Bohužel někdo ovzdušňovací šroub už zalepil. Opravné sady závitů nebo celé závitové oka? V této kategorii najdete vše potřebné včetně závitových vložek.


Bmw e61 tuning

Vrták musíme držet v ose původního závitu. V odvrtaném otvoru nástrojem B (záhlubník) provedeme zahloubení pro. Sada na válcování závitů Provedení: Dodává se v SmartCase s držadlem na přenášení.


Oprava poškozeného závitů je snadná a kvalitní. Nejprve se odvrtá poškozený závit. Do předvrtaného otvoru se vyřízne jednostupňovým závitníkem závit do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...