středa 6. prosince 2017

Ruční mytí aut ústí nad labem

Pouze luxování interiéru, 1Kč. Vyleštění čelního okna, Kč. Kompletní ošetření vnějších plastů, 1Kč.


Hloubková impregnace kůže . Proces mytí auta zahrnuje mytí vnitřních prahů a podběhů. Provádí ruční mytí a čištění aut i interiérů aut či leštění a voskování karosérie, dále nabízí mytí motorů i obytných .

Nabízíme možnost ručního mytí aut a všech návazných služeb, zastavte se u nás. Nesporně nejšetrnější způsob čištění a umývání automobilů. Už při základním mytí je Vaše auto nejen důkladně očištěno, ale je dodána i základní ochrana laku. Ruční mytí vozidel provádíme u těchto vozidel:. Ceník ručního mytí vozidel:.


Provádíme bezkontaktní ruční mytí a čištění obytných přívěsů, lodí, autobusů, kamionů, motorek i aut včetně interiérů a motorů. RUČNÍ MYTÍ - ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ - AUTOKOSMETIKA. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Highlights info row image.

Ručně umyto včetně alu kol ☔ aplikace NANO vosku následné vysušení . Najděte dodavatele pro téma ruční mytí aut. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


Naši profesionálně vyškolení zaměstnanci . Zajímavá práce na plný úvazek v zavedené firmě ČISTÁ AUTA s. Pracovní pozice Pracovník pro . Pečujte o své auto, je to vaše vizitka. Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Využít můžete mytí textilními . Profesionální čištění interiérů a ruční mytí vozidel. Carecentrum – ruční mytí aut. Labem , okres Ústí nad Labem.


Nabízíme ruční mytí automobilů, čištění interiérů a exteriérů vozidel. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Zobrazit telefonní číslo.


Missing Mapbox GL JS CSS. Provoz: Jednosměnný provoz.

Obor Služby provozní a osobní. Zaměstnavatel, ČISTÁ AUTA s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...