pondělí 4. prosince 2017

Mytí aut kladno

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Vladislav Bartoň, BestDrive, Bezkontaktní . Nabízíme ruční mytí a čištění aut , karavanů a nákladních vozidel. Dále provádíme renovaci laku, čištění koberců, úklidovou službu, tepování sedaček a postelí. AREÁL ČERPACÍ STANICE OLYMP OIL NAPROTI AMONDU . Renovace, Tepování, Voskování.

V naší ruční automyčcce s postaráme o exteriér i interiér Vašeho vozu. Změkčování vody brání poškození laku vodním kamenem a zároveň výrazně zvyšuje kvalitu mytí. Vaše auto odjede s hladkým a nablejskaným povrchem bez.


Ruční mytí aut , péče o auto, detailing, polishing, washing. Zajedeme až k vám domů nebo zaměstnání. Mobilní mytí aut bez vody. Kladno Slaný Praha a okolí.

Specializují se na kompletní čištění osobních vozidel, ruční mytí , voskování a. Najdete nás velmi snadno v nákupních centrech – a . S její pomocí dokážete umýt přesně ta místa, na která potřebujete. Vysokotlakové mytí je skvělým řešením pro zbavení auta prachu a méně usazených nečistot. Myčky aut Otevřeno hodin. Mytí aut bez vody – Petr Kovařík. Bezkontaktní automyčka Purito od vysoké kvality i šetrného mytí karosérií totiž neustupuje.


Potvrdil nám to i jeden z provozovatelů Pavel Huml. Provádíme čištění koberců, čištění sedaček a čalounění, čištění interiérů aut , mytí oken a výloh. Interiéry čistíme také chemicky. Neděláme kompromisy na úkor kvality. Nerozlišujeme mezi malým vozem a SUV.


Pokud myjeme karoserii, vždy je součástí i aplikace . Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ. CZ je jednoduchý, přehledný pomocník, který vám pomůže najít službu Čištění, mytí aut , čištění interiérů aut ve vašem regionu.

Volné místo Pracovník pro ruční mytí vozidel ve společnosti V-group s. Samoobslužná bezkontaktní myčka vozidel. Díky špičkovým technologiím a neustálému výzkumu nejnovějších trendů v mytí a také díky mnoha prodaným . Najděte dodavatele pro téma ruční mytí aut. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Kč - úplný odtah a jeho vrácení na původní.


Nabídka ručního mytí automobilů včetně čištění interiéru, palubních desek a kol. RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL - PNEUSERVIS CZ kupón. Provozujeme automyčku, samoobslužnou automyčku, ruční mytí aut , průmyslový vysavač a autovysavač. Kromě servisu vozidel nabízíme odtah .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...