pátek 1. prosince 2017

Bartec

Nabízíme Vám kompletní služby ručního mytí a čištění interiérů aut včetně tepování. VIP programy pro vozy té nejvyšší třídy - ruční mytí osobních vozidel - luxování interiérů -čištěni a impregnace plastových částí -čištění oken -tepování . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení RUČNÍ MYTÍ AUT PLUS, Praha , Holešovice. Nabízíme ruční mytí a čištění aut , tepování čalounění, renovace laku, světlometů,.


Společnost AUTO-WASH se specializuje na ruční mytí automobilů u Vás doma, nebo na jiném, Vámi určeném místě v Praze a okolí.

Naši pracovníci přijedou ve. Teplická 34 Děčín – hned vedle prodejny. Nová myčka Wash Inn CW Tech na Poděbradské ulici v Praze. Provádíme profesionální kompletní čištění interiérů a mytí exteriérů osobních i užitkových vozidel vč. Přijedeme, vyčistíme nebo si Vaše auto . Mytí aut nás baví, a proto si troufáme říct, že jsme v tom dobří.


Zajímají vás výhodné nabídky z kategorie Mytí auta ? Právě proto je ruční mytí auta procedura, kterou je vhodné svěřovat pouze.

Ruční profi mytí interiéru vozidla vč. Naše automyčka na Vinohradské ulici nabízí kompletní péči o vaše auto - nejen ruční mytí , ale i renovaci laku, čištění kůže, detaling, či aplikaci Ceramic PRO. Působíme v Praze a okolí a na . Kompletní ruční mytí a čištění interiéru vozidel.


Chcete dopřát svému vozu dokonalou péči při jeho čištění? Gocarwash je rodinná firma specializující se na ruční mytí a čištění aut Praha – Zličín. Svěřte mytí a čištění auta profesionálům.


Jsme specialisté na ruční mytí aut. Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás. Mobilní ruční mytí exteriéru i interiéru aut bez vody po Praze a okolí. Používáme převážně profesionální a ekologické přípravky od značky Chemical Guys. Automyčka Collection poskytuje ruční mytí automobilů již na pobočkách NC Eden,.


Reviews Snažím se o své auto pečovat. RUČNÍ MYTÍ AUT PRAHA Nově otevřená ruční myčka v Praze, Drive Services, kde Vám nabízíme kompletní péči o karosérii a interiér aut. Poctivé ruční mytí aut nás baví.


Pokud potřebujete váš vůz vyčistit, rádi vám se vším poradíme a budete od nás vždy odjíždět spokojeni. Trvale zavřeno - provoz ukončen k 1.

Hommage Detailing je centrum které nabízí kompletní sortiment služeb detailingu a ručního mytí nejvyšší kvality! Nejkvalitnější ruční myti v Praze. Do naší nabídky patří i ruční mytí automobilů.


Díky menší spotřebě vody, kvalitním prostředkům bez chemie a také bez tvoření zbytečných odpadů šetříme i . Hloubkové čištění auta v Praze parní technologií - likvidace virů, bakterií a. Parní ruční mytí a čištění karoserie, . Automyčka Karlín poskytuje kompletní služby profesionálního ručního mytí automobilů. Nejlepší ruční mytí v Praze a to především díky skvělému personálu,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...