pondělí 25. prosince 2017

Cena stk brno

Opakovaná technická prohlídka, 53– Kč. Stanice technické kontroly ve městě Brno. Srovnání cen STK a emisí na stanicích v okolí města Brno. Pravidelná technická prohlídka, Technická kontrola opakovaná, Evidenční kontrola,.


Jednostopá a tříkolová motorová vozidla s celkovou hmotností do 1. LA, LC a LB moped) a přípojných vozidel k nim, 64-.

Jedna z největších STK v Brně . Technické prohlídky na žádost zákazníka ( ceny smluvní). Ať už k nám míříte, protože musíte, nebo se jen chcete ujistit, že je vše v pořádku, čeká na vaše vozidlo . Přijmeme technika STK a technika kontroly emisí. Nabízí kompletní služby stanice technické kontroly. STK Brno – pravidelnou technickou prohlídku a měření emisí vyřídíme za Vás a Vy.


Cena 8Kč včetně DPH k standartním poplatkům za daný úkol. Všechny důležité informace o STK ve městě Brno najdete na této stránce. Přehledně a na jednom místě zjistíte kontaktní údaje i cenu jednotlivých stanic.

Ověřování původu cizích vozidel v . STK Brno -Černovice - Olomoucká, Brno, Czech Republic - Rated 4. Reviews Zkušenost-nezkušenost. Telefonát zda se zítra mohu dostavit na . Připravíme vaše vozidlo na STK. Rychlé vyřízení a výhodná cena. Příprava na STK Brno Vídeňská.


Odstraníme technické nedostatky, které by . Než vyjedete na silnici či k nám na STK Šumperk,. Emise měříme v našem areálu STK Šumperk a to pro osobní a nákladní. Hledáte nejlepší STK pro město Brno ? Právě proto vám doporučujeme, abyste si našli pár minut a. Pouze autorizovaný Volkswagen servis Vám garantuje použití originálních dílů za nejvýhodnější ceny a vysoce kvalifikovaný a vyškolený tým profesionálů. Ceníky jednotlivých stanic technické kontroly jsou k dispozici na webových stránkách společností.


Na STK přituhuje, není to jen zpřísňováním jednotlivých předpisů, stále častěji se. Mapa a popis trasy, poplatky a ceny pohonných hmot na jednom místě. Ceny za služby mohou být různé.


Vynález studenta z Brna odhalí auto v protisměru a varuje ostatní.

Provozujeme STK a měření emisí. V našem areálu je možné dále využít mycí centrum a bistro s drive-in. Zastavte se a nebo jenom přibrzděte! Naše odtahová a silniční služba AsisTrans s. STK , emise v lokalitě Brno.


Brno je specialistou na odtah vozidel. Nabízíme kvalitní služby a příznivé ceny. Zajistíme za Vás prověrku Vašeho vozu na STK. Převod vozidel starších 30-ti let.


Pro majitele vozidel starších 30ti let ve spolupráci s Veteran Car Clubem Třebíč nabízíme vyhotovení dokladu o uznání testování . STK Detecha provádí technické kontroly, měření emisí, evidenční kontroly a spoustu dalších služeb s tím spojené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...