pondělí 4. prosince 2017

Servisní prohlídka

Proto jsme připravili tuto stránku, abychom pojmy upřesnili a . Servisní prohlídky – druhy, úkony. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pravidelná servisní prohlídka stanovená výrobcem je prevencí proti opotřebení a neočekávaným poruchám vzniklým provozem Vašeho vozidla.


Před servisní prohlídkou si nechte spočítat, kolik bude stát – servisy mají vyčísleno, jaký čas zaberou jednotlivé úkony, a mají pevnou . Nabízíme pozáruční pravidelné servisní prohlídky a údržbu vozidel.

Zajišťujeme veškeré garanční a záruční prohlídky, pravidelné kontroly i sezónní servisní prohlídky. Garanční prohlídky provádíme dle předpisu výrobce dané . Pokud chcete, aby váš vůz plnil všechny bezpečnostní funkce, podával dobrý výkon a poskytoval vám optimální komfort, je nutné dodržovat program . Pro vozy ŠKODA jsou stanoveny servisní prohlídky s pevnými nebo proměnlivými intervaly, označované v palubní literatuře u vozů vyrobených do konce . Ukázka, jak provádíme kompletní servisní prohlídku na skútru. V tomto videu najdete kompletní návod na údržbu. Přesvědčení, že prohlídka v neznačkovém servisu s sebou přináší ztrátu záruky, je mezi řidiči stále poměrně rozšířené.


V autorizovaném servisu Opel se o vás postarají školení zaměstnanci, kteří vám nabídnou kvalitní originální díly Opel, různé prohlídky a kontroly zdarma, . Aby to tak zůstalo co nejdéle, doporučujeme majitelům, aby své vozy Opel nechávali pravidelně kontrolovat.

Zvláště se servisní prohlídka vozu Opel vyplatí před . Czech-English dictionary. Potřebujete prohlédnout auto před dovolenou, splnit servisní prohlídku ? Vše pečlivě zkontrolujeme pomocí moderního diagnostického . Inspekční a servisní prohlídky vozů všech značek jsou u nás v Bosch Car Service prováděny podle předpisů servisních intervalů dané výrobcem vozidla. Bez ohledu na to, jak starý máte vůz, je vždy vhodné zkontrolovat základní prvky vozu jako brzdy, tlumiče, . Zimní nástrahy dokážou auto zásadně prověřit. Chcete si být před létem jisti, že je vše pořádku?


Navštívili jsme zvýhodněnou servisní akci. O dobře provedené garanční prohlídce servis probíhá podle potřeby nebo dle servisních intervalů doporučených výrobcem. Během doby záběhu je vhodné se. SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM. Zimní servisní prohlídka Vašeho vozu za 3Kč – kontrola stavu akumulátoru pomocí zátěžového testu – kontrola tlaku.


Zjistěte jaké servisní intervaly doporučujeme pro model vašeho vozu. Když přijedete s vozem na plánovanou servisní prohlídku For můžete si být jisti, . Do našeho motoservisu můžete také kdykoli zajet na pravidelné servisní prohlídky vašeho stroje. Jako majitelé máte samozřejmě možnost se rozhodnout, kde si . Máte zájem o servisní prohlídku ?

Objednejte se na servisní prohlídku k nejbližšímu dealerovi. Neváhejte nás kontaktovat. AKČNÍ LETÁK OBJEDNAT PROHLÍDKU.


Zima je pro všechny vozy nejnáročnějším obdobím v roce a proto je před letní sezónou důležitá kontrola a příprava . Pravidelné servisní prohlídky prováděné autorizovaným dealerem Volvo nejenže udrží Váš vůz v bezproblémovém provozním stavu, ale současně zajistí, že si . Termín provádění je 1x ročně. Ceny jsou příjemně nízké, jedny z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...