pátek 25. května 2018

Čištění interiéru

Sledujeme nejmodernější trendy a můžeme tak nabídnout opravdu jen ty nejlepší služby. Dnes ušetříte 4Kč díky slevě. Provádíme čištění interiéru aut v Praze suchou i mokrou cestou.


Jedná se o mycí program kompletního, hloubkového, detailního čištění interiéru a exteriéru vozu. Tento program se skládá z : Ručního umytí exteriéru, včetně . Využijte čištění interiérů aut v naší automyčce.

Zajišťujeme profesionální čištění autosedaček – látkových i kožených. Základní popis čištění interiéru auta v umyem. Nabízíme komplexní péči o váš vůz zevnitř. Sídlíme v Brně ale mobilní jsme po celé ČR i mimo ni.


Naše přípravky ochraňují kůži nebo čalounění . Dále je na řadě péče o plastové části interiéru vozu. Plasty obsahují kromě jiného změkčovadla pro svoji pružnost a plnidla, která určují vlastnosti povrchu. Mytí, čištění interiérů vozů, alu kol, motorů, Sonax, bezkontaktní mytí, tepování, voskování laku Pikatec, Teplice.


Specializujeme se na čištění interiéru vozidel, renovaci laku a leštění světlometů.

Celý interiér vyčistíme i od zdánlivě neodstranitelných skvrn. Výběrem této služby dosáhnete kompletního vyčištění interiéru od hrany dveří. Doba čištění se pohybuje mezi 5-hod dle velikosti vozu a míry znečištění. Neváhejte a využijte našich profi . SONAX snadnější a Přečtěte si více informací. Zabýváme se čištěním interiérů vozidel, ale také koberců, sedacích souprav, křesel, atd.


S maximální péčí a preciznosí provádíme kompletní čištění interiérů automobilů osobních a užitkových. Ruční čištění interiéru všech vozidel. Hledáte čištění interiéru auta Jičín? Navštivte cisteautokopidlno.


RUČNÍ MYTÍ, ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ. Váš vůz bude ošetřen nejšetrnější metodou ručního mytí za použití nejmodernější technologie a mycích přípravků. Tomkovo čištění interiéru - Mladá Boleslav - Rated based on Reviews Díky za dobře odvedenou práci!


Interiér mé Octavie takhle nevypadal od roku. Profesionální čištění sedaček, stropu a čalounění suchým a mokrým způsobem. Vysávání, ošetření plastových dílů a kůže. Kompletní čištění interiéru celého vozidla, hloubková extrakce nečistot sedaček, stropu, boční výplně dveří, čištění interiéru vozidla suchou parou.


Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů , leštění laků včetně renovace laků. Spolehlivě se dokážeme postarat o vyčištění Vašeho vozidla.

Pro toto čištění nejsou potřeba chemické připravky, . K čištění interiéru používáme jako jediní v našem regionu moderní výkonné parní čističe tzv. Hloubkové čištění interiérů aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...